Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Mobexpert își extinde operațiunile prin închirierea a 1.400 de metri pătrați pentru spații de depozitare în Oresa Industra Park din Iași

  • Foto: Mobexpert

Mobexpert, lider al pieței de mobilier din România, a luat decizia de a-și extinde operațiunile de logistică și depozitare prin închirierea a 1.400 de metri pătrați în cadrul parcului logistic Oresa Industra Park din Iași.

Mobexpert își continuă angajamentul pentru eficientizarea și optimizarea operațiunilor de livrare în regiune, pas care subliniază preocuparea continuă a companiei pentru calitatea serviciilor oferite clienților săi. Magazinul din Iași devine al 4-lea în topul magazinelor grupului, după Mobexpert Baneasa, Pipera și Constanța, iar decizia strategică de închiriere consolidează dezvoltarea grupului. Cu 26 de magazine în rețeaua sa regională, Mobexpert deține 18% din piața de mobilier de casă și 30% din cea a mobilierului de birou, fiind lider de piață în acest sector.

Oresa Industra, divizia de real-estate a family office-ului Oresa, s-a impus ca principalul jucător de pe piața industrială și de logistică din Iași. Anul trecut, a livrat 10.000 de metri pătrați de spații industriale și logistice în cadrul Industra Park Iași, ajungând la o suprafață totală închiriabilă de 35.000 de metri pătrați.

Toate spațiile din cadrul parcului logistic din Iași sunt închiriate în proporție de 100%, reflectând o cerere solidă din partea companiilor pentru facilitățile oferite de acest parc. Printre chiriașii din parcul logistic se numără companii renumite, precum LEAR Corporation, Ropharma, Antalis sau Side Grup.

Oresa Industra își menține activitatea pe piața spațiilor logistice și industriale și anunță planuri de investiții ambițioase pentru acest an. Compania va extinde parcul logistic din Iași cu încă 15.000 de metri pătrați. În plus, Oresa Industra plănuiește ca în acest an să finalizeze un proiect de 33.000 de metri pătrați într-o locație premium din Arad.

Oresa este o companie de investiții controlată de o familie din Suedia, care este activă în Europa Centrală și de Est încă din 1995, având o prezență robustă și activă în România.

„Suntem recunoscători pentru încrederea acordată de către partenerii noștri si suntem încântați de această colaborare. Misiunea noastră este să dezvoltăm parteneriate pe termen lung și să rămânem principalul jucător din zona Moldovei și nu numai.”,

a declarat Lorena Brehuescu, Investment & Leasing Manager Oresa Industra.

Articole similare

Ad