Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

McLanachan Transport Limited din Scoția utilizează remorcile Thermo King Advancer Spectrum A-500 pentru a asigura un control precis al temperaturii produselor farmaceutice

  • Foto: McLanachan Transport Limited

McLanachan Transport Limited (MTL), un furnizor specializat în servicii logistice din Scoția, a anunțat, pe 9 august 2023, începerea primei livrări din cele zece remorci noi echipate cu unități Advancer Spectrum A-500, dezvoltate de Thermo King®, un lider în soluții de control al temperaturii în transport și parte a Trane Technologies (NYSE: TT). Noile remorci frigorifice multitemperatură sunt fabricate de Gray&Adams pentru MTL și furnizate în regim de închiriere pe termen lung prin intermediul TIP, cu sprijinul distribuitorului Thermo King Northern din Marea Britanie.

Unitățile Thermo King Advancer Spectrum reprezintă o nouă etapă în performanța remorcilor cu temperaturi multiple, oferind refrigerare eficientă, recuperare rapidă a temperaturii și o scădere semnificativă a consumului de combustibil. Aceste unități sunt cu până la 30% mai eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil decât generația anterioară, reducând timpul petrecut pentru întreținerea planificată cu 30% și pentru întreținerea neplanificată cu până la 60%.

Advancer Spectrum se evidențiază prin faptul că este prima unitate cu temperaturi multiple pentru remorci care oferă o transparență completă a consumului de combustibil și a altor date. Totodată, permite clienților să acceseze informații despre consumul de combustibil atât local, cât și de la distanță, prin intermediul unui sistem telematic. În plus, acest nivel de conectivitate permite optimizarea flotei în mod inovator. Unitatea Advancer Spectrum include și 2 ani de servicii complete de conectivitate telematică bidirecțională.

Unitățile dispun de tehnologie mild-hybrid de 48V DC, care permit o configurare a două zone de temperaturi distincte în timpul aceleiași călătorii, având un control precis al temperaturii și al punctului de setare. De asemenea, noile evaporatoare de la distanță extind capacitatea în zonele îndepărtate, maximizând flexibilitatea clienților și eficiența operațiunilor.

Performanța eficientă a sistemului Advancer Spectrum contribuie semnificativ la reducerea amprentei de carbon, cu emisii mai mici decât cele mai recente permise de standardele de emisii NRMM Stage V. Unitățile sunt compatibile cu sursele alternative de energie Thermo King, cum ar fi sistemul inteligent de recuperare a energiei AxlePower și HybridDrive, care comută fără probleme între motorină și electricitate.

Remorcile Thermo King Advancer sunt fabricate într-o linie de producție modernă și neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon (ISO 14064-1) din Galway, Irlanda.

Pentru mai multe informații despre această gamă de produse, puteți vizita www.europe.thermoking.com sau www.tkadvancer.com.

„Întrucât susținem numeroase soluții de lanț frigorific GDP cu temperatură controlată pentru logistica unor companii farmaceutice de top din întreaga Europă, punem un mare accent, angajament și investiții în flota noastră. Remorca cu temperatură controlată este o completare excelentă a flotei și ne duce în următoarea etapă a călătoriei noastre ca și companie. Unitățile de remorcă cu temperatură controlată pot fi complexe. Cu toate acestea, lucrul în parteneriat cu furnizorii pe termen lung face ca acesta să fie un succes. Vreau să le mulțumesc celor de la Gray & Adams, Thermo King Northern și TIP pentru tot sprijinul lor.”,

a declarat Damian McLanachan, director general la MTL. 

„Unitățile Advancer Spectrum le oferă clienților noștri un control precis al temperaturii în mai multe zone, împreună cu reducerea costurilor de combustibil și de operare. MTL poate fi sigură că încărcătura sensibilă a clienților lor, cum ar fi produsele farmaceutice, vor fi păstrate într-un mediu etanș, controlat meticulos. De asemenea, Advancer Spectrum le va permite să se adapteze la condițiile diferitelor tipuri de încărcături în părți distincte ale remorcii, de la temperaturi scăzute în spate și doar puțin scăzute în față sau înghețate pe toată lungimea remorcii.”,

a declarat Jon Jerrard-Dinn, directorul de vânzări zonal la Thermo King din Marea Britanie.

Articole similare

Ad