Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Dunca investeste intr-un nou depozit de 25.000 mp

Dunca Imobiliare, partea grupului timisorean care se ocupa de zona de logistica, investeste intr-un nou depozit la Timisoara, o extindere a celui actual, care se va intinde pe o suprafata de 25.000 mp.
Noua facilitate ar urma sa fie operabila incepand cu luna iunie 2017,existand deja autorizatie de constructie. Odata cu aceasta investitie, estimata la peste 8 milioane de euro, grupul timisorean mai castiga doi clienti noi, unul din zona de retail, care va opera o suprafata de 15.000 m2 cu produse agroalimentare cu temperatura ambientala, celalalt fiind un producator din automotive, care va deschide o fabrica de piese pe 10.000 m2.
 

Acesta isi va mobila singur depozitul, in timp ce pentru primul client aranjarea interioara cade in sarcina Dunca. „Constructia e destul de personalizata. Clientul vrea birouri, un mezanin etc., deocamdata nu am stabilit 100% cine va face interiorul. Operatorul logistic din interiorul fabricii speram ca va fi Dunca. Noi facem transport in Europa de multa vreme pentru ei si au incredere in noi, de aceea au si venit cu noi in Romania. La celalalt client, cel din FMCG, noi vom fi operatorul logistic, asiguram si transportul. Este un client cu putine coduri de produs“, a declarat Doru Husarciuc, directorul de exploatare al Dunca Expeditii.
In prezent, la Timisoara, compania are o suprafata de 50.000 m2 de depozit, contractati in proportie de 100% pana in 2019 de catre firme multinationale. Majoritatea au subinchiriat, insa exista si cateva companii carora Dunca Imobiliare le asigura si logistica, cu tot ceea ce implica acest tip de operatiuni.

Articole similare

Ad