Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Jungheinrich a încheiat cu succes prima jumătate a anului

Jungheinrich a raportat o creștere cu 21% a veniturilor, până la 2,7 miliarde de euro, în prima jumătate a 2023, în ciuda slăbirii economiilor din zona euro.

Storage Solutions Group, noua companie achiziționată de către Jungheinrich, a contribuit la creșterea comenzilor primite cu 9%, în timp ce câștigurile grupului german au crescut cu 46%, până la 236 milioane de euro.

Jungheinrich și-a reconfirmat previziunile pentru întregul an privind comenzile primite, care se vor situa între 5 și 5,4 miliarde de euro, în timp ce veniturile grupului se estimează să se încadreze într-un interval de 5,1-5,5 miliarde de euro.

Președintele Jungheinrich, Dr. Lars Brzoska, a declarat: „Prima jumătate a anului a fost foarte reușită pentru Jungheinrich. Prin achiziția grupului Storage Solutions am câștigat o platformă importantă de creștere în domeniul sistemelor de rafturi și automatizării depozitelor din Statele Unite. Acest lucru se reflectă acum pentru prima dată în situațiile noastre financiare consolidate. Continuăm să punem în aplicare Strategia 2025+ și să ne confirmăm prognoza pentru anul în curs.”

Principalele activități de cercetare și dezvoltare (R&D) ale Jungheinrich în prima jumătate a acestui an s-au concentrat pe sistemele de stocare a energiei bazate pe tehnologie litiu-ion, noi echipamente de manipulare a materialelor, produse digitale, roboți mobili și optimizarea sistemelor automate.

Sursa foto: forkliftaction.com

Articole similare

Ad