Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CEVA Logistics achiziționează Stellar Value Chain Solutions din India

  • Foto: CEVA Logistics

CEVA Logistics, liderul mondial în soluții logisticii pentru lanțul de aprovizionare din întreaga lume, a anunțat că a semnat un acord pentru a achiziționa 96% din Stellar Value Chain Solutions, o companie de logistică contractuală cu sediul în Mumbai, India. Stellar Value Chain Solutions, fondată în 2016, este un jucător important în domeniul logisticii contractuale, oferind servicii în diferite sectoare, precum eCommerce, auto, produse alimentare, modă și retail, sănătate și produse farmaceutice.

Prin această achiziție, CEVA Logistics își extinde prezența în India și își consolidează poziția în logistica contractuală. Tranzacția include capacitățile de logistică a lanțului frigorific ale Stellar. CEO-ul și fondatorul Stellar, Anshuman Singh, va continua să conducă afacerea în urma achiziției.

CEVA va prelua peste 7.700.000 de metri pătrați de spațiu în peste 70 de unități din 21 de orașe din India, alături de aproape 8.000 de angajați cu expertiză și relații solide în țară. Achiziționarea Stellar îi va permite companiei CEVA să-și diversifice operațiunile și să ofere soluții complete pentru lanțul de aprovizionare.

Noua achiziție face parte din strategia de creștere regională și globală a CEVA, contribuind la dezvoltarea sa în regiunea Asia-Pacific și la întărirea poziției sale în logistica contractuală din India. De asemenea, achiziția aduce beneficii în gestionarea mărfurilor și vămuirea în regiune, iar rețeaua globală și gama largă de soluții logistice ale CEVA sunt adaptate pentru a răspunde noilor tendințe din industrie.

„Odată cu adăugarea Stellar VCS, ne vom continua creșterea strategică cu scopul de a deveni un jucător de top 5 în domeniul logisticii globale. Ne extindem în mai multe segmente cheie de piață și ne consolidăm prezența în această țară strategică. Stellar are o rețea importantă de facilități logistice contractuale în India și o listă de clienți de top. Aducerea expertizei și a amprentei lor în India reprezintă un pas important pentru CEVA Logistics.”,

a declarat Mathieu Friedberg, directorul executiv CEVA Logistics.

„Am construit o rețea puternică în India pe baza angajamentului nostru de a ne servi clienții prin parteneriate pe termen lung. Warburg Pincus a fost un partener extrem de valoros și de susținător în construirea acestei companii încă de la înființare, iar acum predă ștafeta unui alt gigant global, CEVA Logistics, pentru a duce această companie mai departe. Aștept cu entuziasm viitorul alături de CEVA, susținând în continuare angajamentul nostru față de clienți și permițându-le acestora să beneficieze de capacitățile globale ale CEVA alături de cunoștințele noastre despre India. Valorile comune ale asociaților noștri Stellar și cele ale echipei CEVA Logistics vor permite o integrare rapidă și noi oportunități globale pentru asociații noștri.”,

a precizat Anshuman Singh, fondator, Stellar Value Chain Solutions.

Articole similare

Ad