Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

GXO o numește pe Antonia Marr în funcția de Director de Operațiuni

Antonia Marr a fost numită noul Director de Operațiuni al GXO în România, începând cu data de 6 noiembrie 2023. În noul rol, va avea responsabilitatea de a consolida serviciile de relații cu clienții și de a mobiliza angajații din regiune. De asemenea, va raporta lui Jean Luc Bessade, Managing Director Polonia, Cehia, România și va colabora strâns cu echipa de conducere pentru a dezvolta strategii operaționale menite să îmbunătățească productivitatea, eficiența și rezultatele în afaceri.

Antonia aduce o vastă experiență în domeniul logistic, având o experiență de peste 15 ani în poziții de conducere din industria logistică, concentrându-se pe creșterea profitabilității clienților și implicarea angajamentului angajaților prin coaching, training și dezvoltare. Antonia Marr deține o diplomă de studii superioare în domeniul logisticii și al transporturilor de la The Business School din Marea Britanie, precum și un MBA și o certificare Lean Six Sigma Green Belt. Totodată, printre calitățiile sale se numără limba engleză și bulgară, având cunoștințe de conversație și în limba română.

Noua numire marchează un pas important în consolidarea echipei GXO, ceea ce va contribui la continuarea succesului în industria logistică.

Recent, mai multe colege din Europa Centrală au fost recunoscute de publicații recunoscute din industrie, cum ar fi Women in Supply Chain și Pros to Know, reprezentând succesul eforturilor de a face din GXO un loc de muncă excelent.

În prezent, GXO activează în Europa Centrală, deservind clienți din diverse domenii, inclusiv comerț electronic, modă, bunuri de larg consum și bricolaj. Cu aproximativ 4.000 de angajați și peste 30 de locații în regiunea Europei Centrale, GXO oferă servicii logistice avansate, inclusiv depozitare, pregătirea comenzilor, e-fulfillment, co-packing, gestionarea retururilor și logistică cu temperatură controlată în facilități dedicate sau cu utilizare colectivă.

„Sunt entuziasmată de oportunitatea de a mă alătura celui mai mare furnizor de logistică contractuală dedicată din lume și un lider în industrie în ceea ce privește tehnologia, amploarea și expertiza. Aștept cu nerăbdare să lucrez alături de colegii remarcabili din România pentru a spori reputația GXO în ceea ce privește soluțiile inovatoare personalizate și execuția superioară și pentru a ajuta compania să își atingă obiectivele ambițioase de creștere și sustenabilitate.”,

a declarat Antonia Marr.
  • Foto: GXO

Articole similare

Ad