Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

FineStore se alătură comunității CTP prin închirierea unui depozit de aproape 10.000 mp

CTP, cel mai mare proprietar și dezvoltator de spații logistice și industriale din Europa, a livrat pentru FineStore, cel mai mare magazin online de băuturi alcoolice din România, un depozit de aproape 10.000 mp în CTPark Bucharest North, amplasat în zona Ștefănești – Afumați din nordul Capitalei.

Depozitul este dezvoltat astfel încât să poată răspunde tuturor nevoilor FineStore, care și-a propus, încă de la deschiderea sa din 2014, să găsească soluțiile cele mai bune pentru ca iubitorii de gusturi fine să poată comanda băutura preferată simplu, rapid și la un preț corect oriunde s-ar afla în țară. Noul spațiu închiriat de FineStore este amplasat în parcul industrial CTPark Bucharest North și dispune de o parcare generoasă, destinată exclusiv clienților care doresc să ridice personal din depozit produsele comandate online.

Situat în zona Ștefănești-Afumați, parcul industrial oferă soluții premium și spații flexibile pentru orice tip de afacere. Dezvoltat în conformitate cu standardele BREEAM privind accesibilitatea și infrastructura, CTPark Bucharest North oferă depozite de clasă A, construite conform celor mai înalte standarde tehnice CTP, asigurând astfel un cost optim de ocupare pentru rezidenți.

„FineStore  este un client excelent pentru un spațiu foarte bun – ceea ce face ca lucrurile sa meargă bine pe termen lung. CTPark Bucharest North este opțiunea ideală pentru clienții care au o componentă majoră de business în e-commerce, deoarece este foarte bine localizat pe centura de nord a Bucureștiului, cu o infrastructură bună  și un acces facil în oraș.”,

a declarat Ana Dumitrache, Managing Director CTP România.

Tranzacția a fost consiliată de compania de consultanță imobiliară iO Partners.

„Am urmărit dezvoltarea FineStore din ultimii ani și am cunoscut o echipă tânără cu o înțelegere exemplară a pieței de retail online și care reușește să se dezvolte și să câștige cotă de piață într-un domeniu cu multă concurență.  Sunt încântat că am facilitat această tranzacție de referință cu CTP, ce a culminat cu livrarea cu succes a unui depozit de ultima generație de aproape 10.000 mp care va îmbunătăți experiența clienților FineStore și va asigura spațiul pentru dezvoltare în următorii ani. Felicit atât FineStore, cât și CTP pentru acest parteneriat și așteptăm cu nerăbdăre să asistăm la succesul colaborării lor.”,

a declarat Viorel Opaiț, Business Development Director în cadrul iO Partners.

Depozitul de aproape 10.000 mp livrat pentru FineStore susține planurile de extindere ale companiei, oferind acces facil către toate marile orașe din țară.  

„Partenerii noștri CTP au înțeles foarte bine nevoile noastre de business și au identificat rapid modalități pentru a integra flexibilitatea pe care ne-am dorit-o, oferindu-ne o serie de soluții personalizate. Ultimele luni ne-au demonstrat că avem alături o echipă dedicată în cadrul CTP și avem încredere că pe viitor, această colaborare va atrage realizări remarcabile de ambele părți.”,

spune Daniel Vasilescu, owner FineStore.

CTPark Bucharest North este situat în zona Ștefănești – Afumați, un hub logistic consacrat, pe Centura de Nord a Bucureștiului, în apropiere de autostrada A3 și de Drumul Național 2 (DN2). Parcul logistic din județul Ilfov are o suprafață totală de 21 de hectare și este perfect amplasat pentru a răspunde nevoilor clienților din sectorul retailul online, datorită unui acces facil către București.

Articole similare

Ad