Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Au crescut investitiile firmelor de logistica in 2015

Majoritatea firmelor de logistica au crescut anul trecut valoarea activelor detinute. Cea mai mare valoare a activelor anul trecut a fost inregistrata de Karl Heinz Dietrich, cu 71 de milioane de euro, care explica, in mare parte, profitul mai mic inregistrat in 2015 comparativ cu anii anteriori, urmata de Schenker Romtrans, cu 65 de milioane de euro. Pe locurile 3-4 se afla Gebruder Weiss, cu active in valoare de 25,7 milioane de euro, si Transmec, cu 25 de milioane de euro.
Daca primele cinci locuri din Top Active au ramas la fel ca anul trecut, de remarcat este cresterea valorii activelor detinute de OTZ Central, care a ajuns pe pozitia a opta in acest top cu o valoare de 16 milioane de euro, cu opt milioane de euro mai mult decat in 2014.
 

De fapt, aceasta este si cea mai mare crestere a valorii activelor din acest top comparativ cu 2014. A doua crestere de active apartine lui Karl Heinz Dietrich cu aproape opt milioane de euro, iar pe locul al treilea se afla Transmec Ro, cu o crestere de patru milioane de euro.
Trei firme din Top active au inregistrat o scadere a valorii activelor anul trecut comparativ cu 2014. Cea mai mare scadere a fost inregistrata de firma Transfer International Spedition, cu o diferenta de 586.137 de euro, urmata de CETA, cu 326.286 si KLG Europe Logistics cu 88.137 de euro.

Articole similare

Ad