Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DB Schenker primește certificarea FSSC 22000 pentru două centre regionale de distribuție din Canada

  • Foto: DB Schenker

Două centre regionale de distribuție ale companiei DB Schenker Canada au obținut recent certificarea FSSC 22000, dezvoltată de Fundația pentru Certificarea Siguranței Alimentare.

Certificarea FSSC 22000 este cerută de mulți comercianți cu amănuntul și producători de produse alimentare, deoarece demonstrează că o companie dispune de un sistem solid de management al siguranței alimentelor.

Furnizorul global de logistică, DB Schenker operează ambele centre regionale de distribuție (DC) cu o suprafață totală de 900.000 de metri pătrați și 200 de angajați pentru un producător global de alimente și dulciuri. De asemenea, DB Schenker gestionează operațiuni 24/7, expediază aproximativ 100.000 de lăzi pe zi către 700 de locații „ship-to” de la o coastă la alta, în întreaga lume, inclusiv SUA, Australia, Noua Zeelandă și Japonia.

Totodată, certificarea FSSC 22000 implică cerințe suplimentare, așa cum Bunele practici de fabricație (GMP), Analiza riscurilor și punctele critice de control (HACCP) și Bunele practici de igienă (GHP). Efortul de a obține această certificare a fost susținut de angajații și managerii DB Schenker cu accent pe dezvoltarea unui sistem robust de calitate și siguranță alimentară.

Inițiativa nu doar îndeplinește cerințele actuale ale clienților, ci și pregătește terenul pentru viitoare oportunități de afaceri. În viitor, DB Schenker intenționează să-și extindă certificarea FSSC 22000 într-un nou centru de distribuție regional, consolidându-și angajamentul față de siguranța alimentară și calitate.

Articole similare

Ad