Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

PACCAR Parts anunță construirea unui nou centru de distribuție a pieselor de schimb

PACCAR Parts începe construcția unui nou Centru de distribuție a pieselor (PDC) de ultimă generație în orașul Massbach, Bayern, Germania. A avut loc o ceremonie oficială, care a marcat începutul unei investiții de 85 de milioane de euro.

„Noul PDC are un rol esențial în consolidarea în continuare a aprovizionării cu piese de schimb, lider în industrie, pentru dealerii și clienții DAF din Germania, Elveția și partea de est a Franței”, a comentat Dick Leek, director general PACCAR Parts Europe.

Noua unitate de 22.000 mp va fi situată pe un teren de 22 hectare și se preconizează că va fi deschisă în 2024. Operațiunea este concepută pentru a oferi un serviciu de clasă mondială rețelei de dealeri, cu livrări și comenzi de urgență livrate în câteva ore.

PDC va avea capacitatea de a stoca peste 80000 de piese diferite

Massbach PDC va utiliza tehnologii și inovații de ultimă oră, inclusiv manipularea materialelor prin comandă vocală, cele mai avansate echipamente de scanare și sisteme automate de ambalare pentru a stimula îndeplinirea comenzilor.

Poziția de lider al PACCAR în materie de mediu va fi sporită și mai mult, deoarece clădirea va fi alimentată cu energie solară și va încorpora concepte de „acoperiș verde”. Pompele de căldură ecologice mențin temperatura clădirii pe tot parcursul anului. La fața locului vor fi instalate facilități de încărcare a camioanelor electrice, iar întreaga flotă de echipamente de manipulare a materialelor va fi electrică, ceea ce va duce la zero emisii de gaze la fața locului și la operațiuni silențioase.

„Această investiție în acest nou centru de distribuție de piese PACCAR de ultimă generație va sprijini DAF în consolidarea în continuare a poziției sale pe piața din Germania, cea mai mare piață de camioane din Europa”, a declarat Harald Seidel, președinte DAF și vicepreședinte PACCAR. „DAF este principala marcă de import pe segmentul german de camioane grele și plănuim să ne dezvoltăm în continuare cu noua generație de produse excepționale pe care am lansat-o. Noua generație XF, XG și XG+ pentru transporturi lungi și grele a primit premiul „Camionul internațional al anului 2022″, iar noul DAF XD pentru distribuție și aplicații vocaționale a primit prestigiosul premiu pentru 2023.”„Amplasarea strategică a PDC Massbach extinde aria de acoperire a dealerilor noștri și va consolida angajamentul nostru de a oferi servicii de clasă mondială în domeniul distribuției de piese de schimb”, a declarat Laura Bloch, director general PACCAR Parts și vicepreședinte PACCAR. „Ne mândrim cu menținerea valorilor noastre de bază de a oferi clienților cea mai mare disponibilitate a produselor, cea mai bună experiență a clienților și o valoare de neegalat din industrie.”

Articole similare

Ad