Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

GAUSSIN începe livrările de tractoare full electrice pentru terminale către AMAZON

GAUSSIN NA, o filială deținută integral de GAUSSIN, un pionier al transportului de marfă curat și inteligent, anunță începerea livrărilor pentru comanda de 329 de tractoare de curte GAUSSIN ATM® 38T „FULL ELEC” către Amazon.

Primul vehicul din lotul inițial de tractoare de triaj electrice de serie, cu specificații americane, a ajuns la o unitate Amazon pe 6 iulie. În urma comenzii pentru cele 329 de tractoare electrice de terminal, Gaussin consideră că aceasta este o etapă importantă pentru creșterea veniturilor și extinderea globală a GAUSSIN.

Tractoarele electrice de terminal vor fi produse inițial la unitatea de producție franceză a GAUSSIN din Saint-Vallier, care are în prezent o capacitate de producție de 2.400 de tractoare electrice de triaj pe an. GAUSSIN NA face, de asemenea, pași strategici în direcția tranziției către îndeplinirea la nivel local, cu planuri de inaugurare a unei noi unități de producție în SUA în 2024, simplificând și mai mult procesul de livrare pentru clienții și partenerii din America de Nord. Se preconizează că GAUSSIN va trece la o producție locală completă în termen de 3 ani cu un partener industrial și comercial.

ATM® 38T FULL ELEC, proiectat pentru piața din SUA, se mândrește cu performanțe excepționale și dispune de o baterie NMC, care poate fi reîncărcată în mai puțin de 30 de minute pentru a oferi până la 10 ore de autonomie. În plus, această tehnologie a bateriei permite vehiculului să funcționeze fără probleme în toate condițiile meteorologice. „Suntem incredibil de mândri să începem această etapă de livrare și să vedem că tractoarele noastre electrice avansate pentru terminale devenind parte a activității de decarbonizare a Amazon. Această evoluție subliniază angajamentul GAUSSIN de a oferi soluții de transport durabile și de ultimă generație”, a declarat Christophe Gaussin, CEO al GAUSSIN.

Articole similare

Ad