Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Vio Trans Grup construieste primul depozit din Targoviste

Cladirea, a carei constructie a inceput in mai 2016, se afla in stadiu destul de avansat, asa cum apreciaza Viorel Angelescu, directorul general al companiei, astfel ca hala urmeaza sa fie functionala din noiembrie, iar spatiile pentru birouri – necesare deoarece actualul sediu nu mai poate tine pasul cu dezvoltarea firmei si cu recrutarea si angajarea de personal – din ianuarie 2017. In plus, terenul aflat in imediata vecinatate va permite extinderea proiectului, daca va fi nevoie.
 

Depozitul va avea o suprafata utila de 2.000 mp si va fi supraetajat, cu inaltimea la streasina de 7 m si inaltimea utila de 5 m, iar birourile ocupa 542 mp pe fiecare dintre cele trei niveluri.
Initial va fi vorba de un spatiu cu temperatura ambientala, dar este prevazuta si instalatia de curent care sa suporte construirea unei zone cu temperatura controlata in cazul in care vor exista cereri concrete in acest sens.
Hala are suprastructura care permite folosirea unei macarale de interior – un pod rulant de pana la 7 t – si trei porti de andocare, la care se adauga una pe care camioanele pot intra cu totul, pentru a fi descarcate pe deasupra, pe stanga/dreapta sau prin spate.
Noul centru dispune de toate facilitatile necesare in domeniu.
Pentru inceput depozitul va avea rafturi doar pe doi dintre peretii laterali, pentru primii doi clienti, ale caror marfuri se preteaza la stocare pe inaltime, iar echiparea ulterioara depinde de solicitarile urmatorilor parteneri.
Mai multe despre noul depozit, dar si despre motivele pentru care conducerea Vio Trans Grup a decis sa-si completeze oferta cu servicii de logistica si distributie si despre alte planuri de extindere a companiei, puteti citi in numarul din octombrie al revistei Logistica.

Articole similare

Ad