Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

GXO, soluții logistice inovatoare și sustenabile bazate pe implementări WMS

  • Foto: GXO

GXO, unul dintre furnizorii de soluții logistice inovatoare și sustenabile pentru companiile din industria bunurilor de larg consum cu mișcare rapidă (FMCG), anunță noi soluții bazate pe implementări ale sistemului de management al depozitelor (WMS) în țară.

Directorul de dezvoltare al GXO în România, Victor Ghiurea, a subliniat câteva dintre provocările critice cu care se confruntă clienții din industria FMCG. Totodată, acestea includ necesitatea de a crește eficiența costurilor, îndeplinirea cerințelor clienților și a obiectivelor ESG pentru reducerea deșeurilor și creșterea reciclării, precum și utilizarea gestionării datelor și a vizibilității pentru a obține un avantaj competitiv.

GXO mărturisește exemple de diferențiere:

GXO ajută un client global de top din domeniul bunurilor de larg consum să crească eficiența costurilor prin integrarea WMS – sistemul GXO de gestionare a depozitelor – cu un sistem de depozitare automat al paleților și cu vehicule cu ghidaj automat pentru a asigura operațiuni fără probleme de la liniile de producție la zonele de depozitare și încărcare dintr-un centru de distribuție.

o             GXO exploatează depozitul companiei, care stochează materii prime și produse finite, și oferă servicii care includ recepția mărfurilor, pregătirea comenzilor, co-packing, livrarea și gestionarea stocurilor.

GXO utilizează depozite cu mai mulți utilizatori echipate cu tehnologie modulară pentru a demara noi operațiuni mai rapid și mai ușor.

o             Acest lucru le permite clienților să profite de raportul cost-beneficiu al contractării doar a spațiului de depozitare și a forței de muncă necesare, beneficiind în același timp de servicii suplimentare care nu ar fi accesibile fără amploarea operațiunilor GXO.

GXO reduce dramatic amprenta asupra mediului prin utilizarea tehnologiei potrivite pentru a devia deșeurile de la depozitele către groapa de gunoi, pentru a stimula eforturile de reciclare și a reduce ineficiența inventarului, așa cum consumul de energie, de apă și de emisii de CO2.

o             Iluminatul cu LED-uri reduce amprenta de carbon a unităților GXO, iar certificările ISO 9001 și ISO 22000, recunoscute la nivel internațional, confirmă standardele înalte de siguranță alimentară ale companiei.

o             GXO a fost printre primii furnizori de servicii logistice din România care au folosit CNG (gaz natural comprimat) pentru camioanele de distribuție, reducând emisiile de gaze cu efect de seră cu 30% și emisiile de oxizi de azot cu 95%. Panourile solare pentru camioane ale GXO reduc consumul de combustibil cu 5%.

GXO se remarcă prin combinația sa de top în industrie, având avantajul tehnologic și expertiza de încredere, care oferă clienților din întreaga lume excelența în lanțul de aprovizionare pentru clienți și care definește Diferența GXO.

Articole similare

Ad