Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

TransLogistica găzduiește o conferință despre transport aerian organizată în parteneriat cu Europrim

TransLogistica România organizează, în cadrul târgului, pe 20 septembrie în parteneriat cu Europrim Shipping o conferință despre perspectivele pieței de transport aerian. Air Cargo Connect își propune să reunească principalii jucători din piața de transport aerian și să prezinte o analiză a pieței, oportunitățile și provocările pentru transportatori și clienții finali ai acestor servicii.

Și-au anunțat participarea la eveniment TAROM, Kales Airline Services, reprezentant Swiss WorldCargo, Turkish Cargo și Global Airline Services, reprezentant DHL AVIATION si EL-AL AIRLINES.  

Toate prezentările conferinței vor fi susținute în limba engleză

Teme de discuție

  • Ce se întamplă în 2023 în domeniul transportului aerian de marfă
  • Tendințe și statistici internaționale cu impact asupra piețelor locale
  • Cum afectează situația politică internațională performanțele business-urilor din România?
  • Digitalizarea – provocarea transportatorilor în 2023

Europrim Group s-a fondat în 2005, cu capital 100% românesc, în timp dezvoltându-și portofoliul de servicii, care include astăzi o gamă variată de servicii de logistică și transport. Cu o echipă de 100 de specialiști, Europrim își desfășoară activitatea în 7 birouri din țară, cu prezență în orașe precum București, Constanța, Iași, Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov și Craiova. De asemenea, compania are birouri regionale în Republica Moldova și Bulgaria, consolidându-și astfel poziția pe piața internațională. Pentru mai multe detalii despre eveniment vă rugăm accesați pagina oficială a TransLogistica: https://romania.translogistica.eu/.

Articole similare

Ad