Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Eurowag: soluții sustenabile pentru viitor

De aproape 30 de ani, Eurowag creează soluții financiare și tehnologice durabile în beneficiul industriei noastre, al societății și al mediului. Parteneri și clienți deopotrivă – cu toții dorim să ducem afacerile de transport rutier la nivelul următor.

În ultimii ani, compania Eurowag s-a dezvoltat extraordinar. Clienții beneficiază de serviciul sau produsul final, însă în spate este o muncă uriașă depusă de peste 1,500 de angajați, pentru ca peste 15,000 de clienți să beneficieze de cea mai bună platformă de mobilitate pe șosele, astfel încât focusul businessului lor să fie pe dezvoltarea afacerii, nu pe problemele generate de trafic, armonizarea legislației, taxe, TVA, transferuri și schimburi valutare.

Soluțiile pe care punem azi accent sunt cele care pregătesc companiile de transport pentru schimbările radicale ce își fac deja simțită prezența în indsutrie: electromobilitatea și transport rutier cu emisii zero. Cu o experiență deja vastă în domeniu, Eurowag poate oferi consultanță privind construirea flotei cu vehicule electrice și poate oferi companiilor suport pentru facturare comună pentru carburant și energie electrică.

Lucrând împreună cu Sygic, am creat o soluție inovatoare pentru a răspunde celor mai importante nevoi ale șoferilor de vehicule electrice: găsirea și efectuarea plății pentru încărcarea vehiculelor electrice. Acum șoferii pot accesa o rețea de aproape 300.000 de puncte de încărcare în toată Europa și pot plăti pentru încărcare direct prin intermediul aplicației noastre.

Operatorii punctelor de încărcare precum și furnizorii de servicii eMobility pot folosi serviciul nostru pentru a-și înregistra stația de încărcare în prima aplicație de navigație din lume cu stații de încărcare și opțiuni de plată integrate.

Expoziția Translogistika România este cea mai bună ocazie pentru a cunoaște în detaliu soluțiile noastre care așează companiile de transport… pe drumul cel bun. De la eMobility la gestionarea flotelor, de la serviciile financiare și rambursarea de taxe la cardurile de carburant și servicii pentru parteneri – puteți descoperi totul într-un singur loc, la standul nostru de la Translogistika, între 19 și 21 septembrie!

Ne bucurăm că anul acesta, la Translogistika România, putem avea o reprezentare majoră care reflectă forța companiei Eurowag în Europa. Vom fi prezenți cu brandurile EUROWAG, Sygic, INELO, fireTMS – Cloud Transport Management System, WEBEYE Telematics și JITpay™ Group, în Hala A, standul 38. Vă așteptăm – avem nu doar produse și servicii care rezolvă problemele companiilor de transport și logistică, dar și inovații care reprezintă un salt către viitor! Tot ce aveți nevoie pentru a ajunge departe pe drum, în afaceri și în viață”, spune Victor Ion, Country Manager Eurowag România.
www.eurowag.com

Articole similare

Ad