Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

FPT Industrial lanseaza o noua gama de axe la IAA Vehicule Comerciale 2016

FPT Industrial, divizia de motoare a CNH Industrial NV, a reinnoit intreaga gama de axe cu reductie simpla in segmentul usor si greu la IAA Commercial Vehicles 2016 in Hanovra, Germania.
Puntea spate NDA este cea mai light oferta din portofoliul FPT Industrial. Printre caracteristicile sale principale se numara Greutatea Neta admisa de pana la 2,5 to, eficienta extrem de ridicata si costuri reduse de intretinere. NDA are 12 raporturi diferite de transmisie pentru a acoperi toate tipurile de aplicatii si este instalata pe noul IVECO New Daily Euro 6.
 

Noua punte spate On-Road pentru aplicatii grele este capabil sa atinga o GNA de 13 tone, optimizand, in acelasi timp, greutate pe osie. Raportul de transmisie este optimizat pentru downspeeding, iar axa este instalata pe noul IVECO Stralis. Ambele axe sunt dotate cu noua generatie de rulmenti SFK de inalta eficienta, care contribuie semnificativ la reducerea consumului de carburant.
Totodata, FPT Industrial ofera un portofoliu extins de osii, ce variaza de la vehicule utilitare usoare pentru serviciile de transport, la camioane medii si grele, autobuze si autocare, vehicule speciale si de constructii. In plus, gama larga de osii frontale si posterioare, cu GNA de la 2 la 32 to, include atat o reductie simpla, cat si pe butuc, cu o singura roata si roti duble, frane cu tambur si pe disc, solo si in tandem. Gama este completata de axele frontale motoare sau de directie cu sarcina permisa de la 3,6 la 18 to, si a treia axa motoare sau de directie. Axele sunt proiectate si fabricate de FPT Industrial, inclusiv componentele principale.

Articole similare

Ad