Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Quantron primește o comandă de 38 de camioane cu zero emisii în valoare de 16 milioane de euro

  • Foto: Quantron

Quantron AG, specialist în transportul durabil de pasageri și marfă, a primit o comandă de la HAMA Trucks din Augsburg pentru 38 de vehicule comerciale grele electrice cu baterie în valoare totală de 16 milioane de euro, prima livrare fiind programată pentru finalul acestui an.

Vehiculele sunt modelul QUANTRON QHM BEV cu un sistem de baterii de 450 kWh și o autonomie de până la 300 km. Acestea vor fi furnizate atât în variante de cap tractor, cât și în variante șasiu-cabină, capabile să utilizeze caroserii mobile. Toate vehiculele sunt echipate cu un pachet aerodinamic, special dezvoltat de QUANTRON pentru a obține o autonomie și mai mare.

Toate cele 38 de vehicule au primit finanțare de către Ministerul Federal German al Transporturilor și Infrastructurii Digitale (BMVD). Clientul beneficiază direct de subvenția de 80% din partea BMDV și în același timp primește finanțare cu un contract de întreținere inclus pe termenul convenit într-un contract inovator de service/închiriere.

„Suntem mândri să intrăm în acest parteneriat cu QUANTRON. Camioanele electrice cu baterii ne va permite să oferim clienților noștri soluții de transport durabile. Prin urmare, putem contribui la reducerea impactului asupra mediului în sectorul mobilității.”,

a precizat Harald Mayer, Managing Director HAMA Trucks.

„Livrarea camioanelor este un alt pas în misiunea noastră de a promova mobilitatea durabilă și de a promova soluții ecologice în sectorul transporturilor. Așteptăm cu nerăbdare să modelăm mobilitatea viitorului împreună cu vehiculele HAMA.”,

a declarat Andreas Haller, fondator și președinte executiv Quantron AG.

Articole similare

Ad