Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Gebrüder Weiss revine pe primul loc

Daca DB Schenker a primit si anul acesta trofeul de excelenta in expeditii si logistica, gratie rezultatelor foarte bune obtinute si in 2015, ca de altfel in fiecare an din 2010 incoace, Gebrüder Weiss a revenit pe primul loc, obtinand titlul de „cel mai eficient operator de logistica din Romania”.
Firma cu capital majoritar austriac a fost urmata de Gefco si Transmec, prezente si in ultimii doi ani pe podium, insa intr-o ordine diferita fata de cea din acest an.
 

Gefco a evoluat foarte bine in 2015, gratie vanzarilor bune inregistrate de segmentul automotive, in timp ce Transmec a mai pierdut din profitabilitate ca urmare a investitiilor masive facute pentru demararea liniei proprii de transport intermodal de la Oradea. Cu siguranta insa ca firma cu capital italian si sediul la Oradea va viza primul loc in anii urmatori, mai ales ca politica de extindere a activitatii spre servicii logistice cu valoare adaugata va aduce o crestere a volumelor atat la depozitare, cat si la transport si distributie.
Printre finalistii la aceasta categorie s-au mai numarat All Cargo Express, DSV Solutions, FM Logistic, KLG Europe Logistic si Tibbett Logistics (si Tibbett Retail Services) – dupa mai multi ani de pierdere financiara.

Articole similare

Ad