Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

6 din 10 clienți Sezamo aleg produse de brutărie sau patiserie

  • Foto: Sezamo

La supermarketul online Sezamo, produsele de brutărie și patiserie joacă un rol esențial în obiceiurile de cumpărare ale clienților. 6 din 10 coșuri de cumpărături conțin produse de brutărie și patiserie, oferite proaspete de brutăria proprie sau de artizani locali, precum Pain Plaisir, Gre Bakery, Zexe, Brot Manufactur și Doamna Elisse.

Comenzile sunt livrate rapid, în doar 3 ore de la plasarea acestora, economisind timp pentru clienții care îl petreceau făcând drumuri la brutăriile și patiseriile preferate din oraș.

Lunar se vând peste 7 tone de pâine, cele mai cumpărate produse din această categorie fiind cele coapte proaspăt de către brutarii Sezamo, incluzând ciabatta, chifla cu cartofi și pâinea durum. În ceea ce privește patiseria, croissantul cu unt, croissantul cu ciocolată, crema de alune și merdeneaua cu brânză sunt preferatele clienților.

Cel mai amator client de patiserie a comandat 535 de astfel de produse în ultimele trei luni, având preferințe pentru croissantul cu unt și gogoașa cu umplutură de fructe.

Datele au fost extrase din obiceiurile de consum ale clienților Sezamo în ultimele trei luni.

„Suntem, fără îndoială, cea mai bună brutărie din oraș. Sezamo are cea mai mare ofertă de produse artizanale din piață, cel mai bogat sortiment de produse de brutărie și patiserie fără gluten și de patru ori mai multe produse ecologice decât orice alt supermarket din piață. Și vom dezvolta sortimentația constant, pentru a oferi în continuare cele mai delicioase produse.”,

a declarat Michael Kaiser, Chief Commercial Officer Sezamo.

Între 20 și 27 septembrie, Sezamo lansează campania „Cea mai bună brutărie din oraș” cu o reducere de 55% la franzelele Gre Bakery, ajungând la un preț de 3,99 lei. Clienții care plasează comenzi de minim 300 de lei primesc astăzi o gogoașă cheesecake și un pachet de cafea din brandul propriu, Ubomi, iar de vineri până inclusiv duminică, un croissant proaspăt copt și o sticlă de fresh de portocale.

Oferta de produse include peste 150 de produse de brutărie și peste 200 de produse de patiserie, inclusiv opțiuni fără gluten.

Sezamo este un real one-stop-shop pentru produse proaspete, eliminând necesitatea de până la 8 drumuri separate în oraș pentru diferite categorii de produse.

Supermarketul online oferă o selecție vastă de 14.000 de produse, incluzând alimente proaspete de la fermieri locali, alimente de la artizani locali și branduri internaționale. Livrarea se efectuează rapid, în 3 ore de la plasarea comenzii sau la ora programată, cu intervale de livrare de 15 minute sau o oră, cu mașini electrice, livrate către clienți din depozitul de 12.000 m2 situat în nordul Bucureștiului, în incinta CTPark, care include spații de depozitare ambientală și unități cu temperatură controlată pentru păstrarea produselor în condiții optime.

Articole similare

Ad