Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

cargo-partner lanseaza platforma „Road Carrier“, dedicata transporturilor de marfa din Europa

cargo-partner a lansat platforma interna Road Carrier, dedicata transporturilor de marfa din Europa, si care, odata indeplinite anumite conditii, ofera acces pe baza de inregistrare furnizorilor de servicii de transport / carausi parteneri ai cargo-partner.
Platforma Road Carrier, dezvoltata de cargo-partner, este destinata managementului transportului rutier de marfuri si are ca scop simplificarea modului de cautare a vehiculelor disponibile, respectiv optimizarea procesului de comunicare si gestionare a informatiilor.

 

Astfel, platforma faciliteaza procesul de selectie a carausilor si sustine, totodata, sistemul intern de management al calitatii – QMS. Incepand cu luna noiembrie 2016, cargo-partner atribuie transporturile de marfa operate pe camion, exclusiv prin intermediul acestei platforme. Carausii care se inregistreaza si depun toata documentatia solicitata si care fac, astfel, dovada prestarii de servicii de calitate, primesc acces deplin la toate solicitarile de transport procesate de cargo-partner. Din acest punct de vedere, platforma poate fi considerata o bursa proprie a transporturilor, atent monitorizata, ce beneficiaza de un control strict al acuratetei informatiilor prezentate si o calitate superioara a serviciilor tranzactionate.
Asigurarea calitatii
Dupa ce sistemul informatic inregistreaza documentele si autorizatiile solicitate, acestea sunt verificate si validate de catre persoanele desemnate, din cadrul cargo-partner. Platforma va emite notificari automate cu privire la actualizarile ce trebuie efectuate, astfel incat documentele existente sa fie tot timpul corecte.
Reducerea numarului de transporturi ineficiente, din punct de vedere al incarcaturii
Transportatorii pot preciza, in sistem, competentele specifice si pot publica lista vehiculelor disponibile, astfel incat sa primeasca cereri de transport cat mai relevante. Suplimentar, au la dispozitie o optiune prin care pot cauta, prin intermediul platformei, marfurile ce trebuie transportate si sa trimita cotatii, in mod direct. Astfel, efortul de comunicare este diminuat, iar transporturile derulate fara atingerea capacitatii maxime de incarcare vor fi cat mai rare.
Preturi in acord cu cererea
Platforma Road Carrier permite firmelor de transport sa urmareasca istoricul ofertelor trimise prin acest sistem, inclusiv ofertele nematerializate in comenzi. Un asemenea demers le va fi util in articularea strategiei de pret, in functie de evolutia cererii. 

Articole similare

Ad