Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Italienii de la Moncler și-au extins fabrica din Bacău

  • Foto: Moncler

Moncler, producătorul franco-italian de îmbrăcăminte de lux, a anunțat finalizarea construcției din Bacău, printr-o investiție de 10 milioane de euro. Această extindere include o nouă unitate de producție și o grădiniță pentru copiii angajaților.

Noua unitate de producție are o suprafață de 8.000 de metri pătrați, repartizați pe două nivele și va completa fabrica existentă de 16.000 de metri pătrați deschisă acum aproximativ opt ani.

La capacitate maximă, unitatea de producție din România va produce aproximativ 30% din producția anuală globală de îmbrăcăminte de exterior Moncler.

Potrivit companiei, fabrica are aproximativ 230 de angajați, iar numărul total al angajaților din cadrul Industries Yield Moncler din România se apropie de 1.800 de persoane. În viitor, producătorul își propune să angajeze în următoarele luni alte 200 de persoane pentru fabrica din Bacău.

Unitatea de producție din România este singura deținută de Moncler din afara Italiei. Aceasta se concentrează în principal pe producția de jachete din puf. Moncler a intrat pe piața din România în 2015, când a înființat Industries Yield Moncler.

Articole similare

Ad