Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DSV devine distribuitor exclusiv al anvelopelor Westlake in tarile scandinave

DSV a semnat un acord cu producatorul ZC Rubber Group si Pneuhage Company Group (distribuitorul european al acestuia) pentru reprezentare exclusiva a anvelopelor Westlake in Danemarca, Norvegia, Suedia si Finlanda. DSV va distribui o gama de anvelope potrivite camioanelor si remorcilor, acestea urmand sa fie disponibile in stocurile service-urilor din Horsens (Danemarca), Uusikaupunki (Finlanda), Gothenburg si Landskrona (Suedia). De asemenea, anvelopele speciale vor fi disponibile la cerere, cu livrare in 72 de ore.
 

Cu o experienta de peste 50 de ani si tehnologie industriala moderna, ZC Rubber Group are o retea de distributie in intreaga lume, oferind astfel o gama completa de anvelope premium clientilor din fiecare sector de vehicule comerciale.
„Relatia comerciala dintre DSV si ZC Rubber este o mare realizare. Pornind de la testele extinse si experientele bune din trecut cu anvelopele Westlake, am decis sa echipam si noile noastre trailere cu acestea, mai ales ca inserarea Ultra-Seal in interiorul anvelopelor creeaza o combinatie optima din punct de vedere al costului in managementul operational al flotei“, a punctat Flemming Steiness, responsabilul de echipamente din cadrul DSV.
Ultra-Seal este un lichid de etansare folosit preventiv pentru a proteja anvelopele impotriva scurgerilor, intepaturilor si exploziilor. Acesta etanseaza cele mai multe intepaturi imediat ce se intampla, reduce caldura, extinde durata de viata a anvelopei prin mentinerea presiunii aerului in anvelopa, minimizeaza uzura si reduce consumul de combustibil. Aceasta solutie este eficienta pe intreaga durata de viata a anvelopei fara sa fie nevoie de o intretinere suplimentara. Ultra-Seal este prietenoasa cu mediul si ii ofera soferului un factor suplimentar de siguranta.

Articole similare

Ad