Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

21 de camioane noi DAF se adaugă flotei FAN Courier înainte de Black Friday

TH Trucks, distribuitor DAF Trucks în România, a livrat 21 de camioane DAF din noua generaţie către liderul pieţei de curierat din România, FAN Courier care se adaugă celor două autotractoare din flota demo a DAF Trucks achiziţionate de FAN Courier la începutul acestui an. Astfel, 23 de DAF-uri vor completa cele peste 300 de camioane din flota de transport pentru distanțe lungi ale companiei de curierat, intrarea lor în exploatare fiind sincronizată cu nevoile crescute de transport ale FAN Courier în perioada cea mai aglomerată a anului, care debutează cu Black Friday și continuă cu sărbătorile de iarnă.

Achiziția vine la finalul licitației organizate de liderul pieței de curierat, la care au participat 5 producători de camioane prezenţi pe piaţa românească. Alături de oferta comercială un rol important l-a avut și pachetul de servicii after-sales, cu atât mai mult cu cât fiecare camion din parcul FAN Courier are un rulaj de aproape 125.000 km anual. Astfel, folosirea intensivă a camioanelor face ca vehiculele să necesite numeroase intrări în service, iar calitatea şi promptitudinea serviciilor after-sales, precum şi preţul pe ora de manoperă devin cel puţin la fel de importante ca şi preţul autovehiculelor.

Feedback-ul şoferilor noștri a contat mult și, la fel de important, a fost faptul că aceştia au avut posibilitatea de a testa toate mărcile de camioane participante la licitaţie anul acesta. Înainte de a face noi achiziții, ne-am propus să testăm mai multe mărci de camioane pentru a vedea care este standardul de calitate al camioanelor din prezent și pentru a alege cea mai bună ofertă pentru modul nostru de operare”, a declarat Adrian Țigănuș, Fleet Manager FAN Courier.

Pentru mine și pentru echipa TH Trucks România, este o mândrie și o onoare să reușim să fim în postura de a avea tot pachetul de produse și servicii perfect calibrat pentru aplicațiile și cerințele FAN Courier – un client cu nevoi specifice extrem de ridicate, ceea ce ne motivează suplimentar și pe noi să ne perfecționăm continuu”, a declarat Sandu Stoica, CEO TH Trucks România.

Acesta a adăugat că începerea colaborării cu FAN Courier reprezintă “o recunoaștere a efortului depus de  întreaga echipă pentru a finaliza acest proiect complex. Totodată, este și o validare a calităților și eficienței noi generatii de camioane DAF pe care noul nostru client îl exploatează deja de câteva luni. Tocmai de aceea tranzacția cu FAN Courier nu este doar o vânzare punctuală, ci reprezintă o dovadă a deschiderii, transparenței, comunicării și profesionalismului pe care echipa TH Trucks România le pun la dispoziția clienților din România. FAN Courier continuă înnoirea parcului de autovehicule şi în perioada următoare, intenţia fiind de a nu depăşi o vechime de 10 ani în cazul flotei de camioane.

Articole similare

Ad