Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Țările de Jos: TSG Netherlands, alături de Kempower, au inaugurat cea mai mare zonă de încărcare rapidă pentru camioanele electrice și vehiculele off-highway

WattHub, cea mai mare zonă din lume pentru încărcarea rapidă a camioanelor electrice și a vehiculelor off-highway, a fost inaugurată în Țările de Jos de către TSG Netherlands și Kempower. La deschiderea oficială a participat și Majestatea Sa Regală Regele Willem Alexander.

TSG Netherlands în colaborare cu Kempower au proiectat și construit zona de încărcare WattHub, inclusiv furnizarea și instalarea încărcătoarelor, precum și stațiile de transformare.

TSG s-a ocupat de toate lucrările electrice pentru ca WattHub să funcționează exclusiv pe energie eoliană și solară.

Kempower a furnizat soluțiile sale de încărcare rapidă pentru WattHub, care a fost inaugurat oficial în orașul olandez Geldermalsen. Instalația a fost proiectată și construită de TSG Olanda.

Dezvoltarea WattHub marchează un pas important în tranziția industriei construcțiilor către tehnologii bazate pe energie regenerabilă care produc zero emisii.

Sistemul de încărcare Kempower de la WattHub are o capacitate totală de 3,6 MW cu șase unități de putere Kempower de 600 kW și 36 de sateliți Kempower. Sateliții sunt controlați în grupuri de șase și oferă o putere maximă de încărcare între 25 și 400 kW, fiind cea mai rapidă viteză de încărcare disponibilă oriunde în Olanda. Locația WattHub este strategic poziționată între Rotterdam și autostrada spre Germania pentru o oprire perfectă a camioanelor electrice în tranzit.

De asemenea, Kempower a furnizat pentru zona WattHub software-ul său de gestionare a încărcării, numit Kempower ChargEye Depot Master. Sistemul bazat pe cloud asigură monitorizarea și gestionarea securizată a încărcărilor, minimizează costurile de energie electrică pentru încărcare și distribuie dinamic energia electrică către încărcătoare, eliminând riscul de supraîncărcare.

„Suntem încântați de faptul că WattHub este acum deschis și accesibil șoferilor olandezi de vehicule electrice și de faptul că impresionanta sa capacitatea de încărcare este utilizată pe deplin. Zona de încărcare joacă deja un rol important în electrificarea flotelor și a echipamentelor grele de construcții din regiune și oferă o soluție în lipsa unei infrastructuri insuficiente pentru încărcarea camioanelor electrice.”,

a declarat Tomi Ristimäki, directorul general al Kempower.

„Construirea primei locații WattHub este o mare realizare pe care am finalizat-o împreună cu Kempower. Suntem foarte mândri că ne putem folosi experiența noastră de zeci de ani în domeniul (E-)mobilității pentru a contribui la emisii zero în proiectele de construcții și la încărcarea echipamentelor grele.”,

a completat Tommy van der Sluijs, EV Business Development Manager la TSG Olanda.

Articole similare

Ad