Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Raben își extinde dezvoltarea în România în CTPark Oradea Cargo Terminal

Raben Logistics România a închiriat un spațiu de depozitare de 1.300 m2 în cadrul CTPark Oradea Cargo Terminal, adăugând astfel Oradea ca a patra locație operațională în țara noastră. Totalul spațiilor de depozitare dezvoltate în parteneriat cu CTP România se ridică acum la 15.000 m2.

CTPark Oradea Cargo Terminal este un parc industrial de pionierat, care include primul terminal cargo aerian din România. Este construit pe un teren de 14,4 ha și include trei clădiri, cu o suprafață totală închiriabilă de peste 60.000 m2, și numeroase elemente de infrastructură specifice, cum ar fi platforma de parcare a aeronavelor sau calea de rulare care leagă platforma de parcare a aeronavelor de pista aeroportului.

Situat în partea de vest a României, la doar 10 km de Borș, cel mai mare punct de frontieră de la granița de vest, CTPark Oradea Cargo Terminal beneficiază de legătură directă cu Aeroportul Oradea și cu centrul industrial Eurobusiness II, dar și cu marile orașe învecinate, precum Timișoara, Arad, Cluj-Napoca, Deva, Debrecen și Budapesta.

„Datorită dezvoltării dinamice a sucursalei noastre din Oradea, căutam o capacitate de depozitare nouă și modernă, iar investiția CTP a creat o astfel de oportunitate. Noul depozit din Oradea va juca un rol important în strategia noastră de dezvoltare a rețelei interne, dar și de conectare a României cu piețele occidentale, oferind timpi de tranzit mai scurți către țările din Europa Centrală și de Vest“, a declarat Tomasz Nieżwicki, Directorul Regiunii CEE, Raben Group.

Prin înființarea acestui nou centru de distribuție în Oradea, Grupul Raben ocupă acum un total de 15.000 mp de spațiu de depozitare în patru parcuri din portofoliul CTP România, grupul fiind prezent și în parcurile CTP din București, Sibiu și Timișoara.

Articole similare

Ad