Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Marangoni are un nou CEO

Grupul Marangoni anunta numirea lui Dino Maggioni (48 ani) in functia de CEO al companiei. Noul manager are o bogata experienta interntionala in industrie si in special in sectorul automotive.
Dino Maggioni este inginer electronist, absolvent al Politehnicii din Milano. Dupa experientele in cadrul STMicroelectronics si Ingersoll Rand in 2001, s-a alaturat companiei Magneti Marelli unde a detinut diferite functii pana la cea de CEO al Magneti Marelli Aftermarket Parts & Service.
 

In 2012, pe langa rolul sau in industria de aftermarket, Maggioni a devenit presedintele Magneti Marelli Africa de Sud. La finalul anului, inginerul a devenit Brand President Parts si Service si seful Business Unit Precision Solutions si Telematics, in acelasi timp devenind membru al Consiliului Executiv al noului grup creat – CNH Industrial, care opereaza peste mai multe marci si regiuni ale Grupului. In 2015. Dino Maggioni a parasit CNH Industrial alaturandu-se companiei Pirelli, unde a devenit CEO al Pirelli Industrial North si South America.

Articole similare

Ad