Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

HONEYMAN și Raben Logistics România aduc mierea tradițională pe rafturile magazinelor europene

Brandul românesc de miere HONEYMAN și Raben Logistics România se concentrează pe piața europeană pentru a livra rapid și în siguranță mierea produsă tradițional.

Mierea produsă de HONEYMAN, 100% naturală, este realizată cu pricepere în loturi mici, menținând calitatea Premium a produselor, iar ambalajele sunt alese cu atenție pentru conservare și prezentare.

Totodată, fiecare borcan este selectat cu grijă, după un proces de analiză a caracteristicilor ergonomice și estetice. HONEYMAN are ca principală piață de desfacere Europa, unde este apreciată valoarea produsului. Cu ajutorul rețelei Raben Logistics România, mierea românească ajunge rapid în țări, precum Germania, Slovacia, Cehia, Italia, Spania, Austria, Elveția și Suedia. Acest lucru se realizează prin intermediul Eurohub-ului din Rokycany, Cehia, care servește drept punct central de conexiune, fie prin conexiunile directe din Cluj, Sibiu, Oradea și Timișoara. În acest fel, transportul pentru Germania, Slovacia, Cehia ajunge ca timp de tranzit în 3 zile, iar pentru alte țări din vecinătate, chiar mai puțin.

Raben Logistics România gestionează 9 depozite proprii în România și oferă 13 conexiuni internaționale directe zilnice către 41 de destinații europene care fac parte din Raben Group.

Monitorizarea atentă a expedițiilor care pleacă la export și gama complexă de servicii adiționale oferite de Raben Logistics România contribuie la furnizarea unor servicii de înaltă calitate pentru transportul mierii produse tradițional către consumatorii europeni.

“Dorim să oferim clienților noștri iubitori de natură o experiență grozavă, transformând degustarea fiecărei linguri de miere într-un moment încântător. Am găsit la Raben sprijinul de care aveam nevoie pentru a însoți produsele noastre Premium, cu un serviciu de transport de asemenea Premium. Raben livrează rapid și în siguranță, toate expedițiile noastre externe.”, a declarat Marian Teleoacă, Director General – HONEYMAN.

“Înțelegem nevoile pe care le au clienții noștri din România pentru serviciile de export mărfuri și ne străduim să oferim valoare ridicată prin calitatea, timpul de tranzit și prețurile competitive pe care le oferim. Acesta este și motivul pentru care am dezvoltat un departament dedicat serviciului de export, care monitorizează fiecare expediție de marfă în parte și se asigură că aceasta va ajunge la destinatar conform programării făcute”, a adăugat Cătălina Zamfir, International Road Network Manager al Raben Logistics Romania.

Articole similare

Ad