Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cognyte închiriază 1.600 de metri pătrați în U•Center 2, asistat de CBRE

  • Foto: Forte Partners

Cognyte, lider global în software de analiză a investigațiilor, închiriază 1,600 de metri pătrați în U•Center 2, asistat de CBRE. Directorul General al Cognyte Romania, Răzvan Duica, subliniază că U•Center 2 oferă facilități ideale pentru a deveni noul sediu al companiei, evidențiind proximitatea de centrul orașului și de un parc important din București, plus accesul ușor la transportul public. Cu un focus pe inovație și un concept de muncă hibrid, Cognyte anticipează creșterea forței de muncă în această facilitate de primă clasă.

Prin acest nou contract de închiriere, clădirea de birouri U•Center 2, inaugurată de Forte Partners în septembrie 2023, își va consolida poziția sa ca un important hub IT în București, având peste 32.000 de metri pătrați deja închiriați către companii IT & Tehnologie, dintr–un total de 35.000 mp GLA.

Forte Partners a obținut recent certificarea LEED v4 Platinum, după evaluarea a opt criterii, respectiv locația și transportul, sustenabilitatea proiectului, eficiența în utilizarea apei, eficiența energetică și climatică, materialele și resursele utilizate, calitatea mediului interior, inovația și prioritatea regională.

În conformitate cu nevoile Cognyte și cu politicile ESG și obiectivele aferente ale Forte Partners, compania continuă să asigure clădirilor pe care le dezvoltă îmbunătățiri constante în eficiența energetică și amprenta de carbon. Această procedură, pe lângă procesul de certificare, a dus la faptul că U-Center 2 este o clădire neutră din punct de vedere al emisiilor de dioxid de carbon în exploatare (S&C), încorporând, printre multe alte îmbunătățiri ale clădirii, aprovizionarea cu energie electrică din surse 100% regenerabile, reutilizarea apei de ploaie, prognoze meteorologice pentru o răcire cu performanță mai mare.

„Salutăm venirea lui Cognyte în U-Center 2. Faptul că o companie de această anvergură a ales proiectul nostru de birouri este o mare onoare. Dezvoltăm fiecare clădire nouă cu gândul de a adăuga noi facilități și caracteristici față de designul anterior. Gradul ridicat de digitalizare, de sustenabilitate, de eficiență energetică și mediul de lucru sănătos sunt doar câteva dintre punctele forte ale U-Center 2, iar alegerea clădirii noastre de către Cognyte este o validare a strategiei noastre de dezvoltare a proiectelor de birouri.”,

a declarat Elena Tecuță, Office Leasing Manager la Forte Partners.

„Cerințele specifice ale Cognyte ne-au determinat să lucrăm într-o echipă extinsă pentru a asigura o înțelegere și o implementare fără cusur. U-Center 2 este o clădire cu o specificație tehnică de înaltă calitate, iar Forte Partners a completat ideea de echipă prin abordarea lor flexibilă, oferind soluții creative. Această tranzacție este rezultatul care ilustrează eficiența unei colaborări orientate spre bunăstarea utilizatorului final al spațiului de birouri.”,

au precizat Vlad Damian și Anca Păuna, reprezentanți ai CBRE România.

Articole similare

Ad