Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Waberer’s a ales WebEye

Divizia Waberer’s din Ungaria, Waberer’s – Szemerey Logistics Ltd. a ales solutiile telematice dezvoltate de WebEye pentru a-si monitoriza flota si pentru a analiza activitatea acesteia. Contractul in valoare de aproximativ 1,3 milioane de euro reprezinta cel mai mare acord non-guvernamental in domeniul informatizarii transporturilor rutiere din Ungaria. Dupa instalarea echipamentelor, aproximativ 70% din transportul domestic in domeniul FMCG se va face cu vehicule monitorizate prin solutii WebEye.
 

Potrivit contractului semnat pe o perioada de cinci ani, instalarea primelor module telematice va incepe inca din acest an, urmand ca procesul sa se finalizeze in prima jumatate a lui 2017. Date fiind dimensiunile flotei Waberer’s, echipa WebEye Romania se va implica in procesul de instalare a echipamentelor. „Am ajuns intr-o etapa noua a activitatii noastre. Scopul a fost acela de a avea o platforma unica ce va livra informatii despre toate vehiculele noastre din Ungaria. Cu WebEye colaboram deja de multi ani si in perioada care urmeaza vom instala sistemele WebEye pe flota integrala. Suntem siguri ca am ales cel mai bun partener. Colaborarea noastra reprezinta cea mai mare dezvoltare telematica din istoria companiei”, a spus Zsolt Barna, director general al Waberer’s-Szemerey Logistics Ltd.
Pal Nemeth, directorul general al WebEye International, a explicat ca intreaga activitate a Waberer’s in domeniul logisticii poate fi mai transparenta si mai eficienta din punct de vedere al costurilor cu ajutorul solutiilor telematice WebEye. „Cu ajutorul serviciului care analizeaza stilul de condus, proprietarii flotelor auto pot reduce cu pana la 15-20% costurile cu reparatiile si isi pot diminua consumul de combustibil generat de un stil de condus ineficient cu 5-8%. Iar aceasta se traduce, in final, prin economii de milioane de forinti in cazul unor flote de mari dimensiuni”, a mai spus Pal Nemeth.
Proiectul WebEye – Waberer’s presupune instalarea de unitati cu diverse configuratii pe toate tipurile de camioane. In afara serviciilor de urmarire in timp real a vehiculelor, acestea vor fi dotate cu solutii care monitorizeaza in timp real orele de condus, analizeaza stilul de condus al soferilor, monitorizeaza temperatura din zona de cargo si usile vehiculelor.
Waberer's- Szemerey Logistics din Ungaria este liderul pietei locale de logistica, operand cea mai mare flota pe acest segment. Serviciile sale cuprind toate domeniile de logistica, de la transport rutier si depozitare pana la servicii complexe de logistica.
WebEye Telematics Group este format din Lambda-Com Ltd., societatea-mama care se ocupa cu dezvoltarea solutiilor de telematica – si WebEye International, divizia comerciala care include filialele companiei din 14tari europene. In 2015, grupul a inregistrat o cifra de afaceri de 7,4 miliarde de forinti.

Articole similare

Ad