Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Eurowag își adaptează serviciile la provocările din industria de logistică și transport din România și introduce serviciul de factoring

Cei mai mulți jucători importanți din industria logistică și a transportului de mărfuri recunosc incertitudinile legate de continuarea războiului din Ucraina drept principala provocare, dar și factor de „stres” pentru industrie, în 2023. Următoarele pe listă par a fi provocările generate de schimbările climatice și impactul acestora asupra mediului. De asemenea, închiderea porturilor ucrainene din Marea Neagră și Marea Azov a dus la o supraaglomerare a portului Constanța și a pus o presiune imensă asupra infrastructurii rutiere pentru transportul mărfurilor esențiale precum cerealele.

„Pentru România întreruperea aprovizionării cu energie a fost principalul punct nevralgic care ne-a afectat, dar Eurowag a reușit să asigure lanțul de aprovizionare și să livreze produsele la timp”, declară Victor Ion, Country Manager Eurowag România. Eurowag a recunoscut un apetit crescut în rândul clienților săi pentru prețuri eficiente și necesitatea unor termene de plată flexibile. Pentru a răspunde acestor cerințe, Eurowag și-a ajustat ofertele de servicii, oferind prețuri mai competitive și respectând termene de plată extinse. În plus, soluțiile financiare oferite au ajutat companiile de transport să-și rezolve problemele temporare de lichiditate. Eurowag lucrează activ la introducerea unei soluții de factoring personalizate pentru clienții români: serviciul JITpay™, care își propune să răspundă eficient nevoilor financiare ale companiilor de logistică.

Articole similare

Ad