Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Volta Trucks renunță la pozițiile de administratori în mijlocul provocărilor lanțului de aprovizionare

Într-o scurtă ședință a consiliului de administrație, Volta Trucks a anunțat că renunță la pozițiile de administratori din cauza problemelor sale în lanțul de aprovizionare. Cu toate că aveau un produs aprobat pentru Europa, un acord de producție cu Steyr și promisiunea unor nume mari de comenzi, pare că afacerea se îndreaptă către o achiziție din partea administratorilor.

În urma anunțului, ElectraMeccanica a renunțat la fuziunea planificată cu Tevva, adăugându-se la dificultățile din acest sector. Un start-up care pare să prospere este Quantron, care a semnat un contract important pentru furnizarea de camioane de distribuție în Arabia Saudită, unde se urmărește un transport cu emisii zero.

Pe de altă parte, Freight Carbon Zero își sărbătorește prima aniversare și continuă să se implice în decarbonizarea sectorului de transport.

„Mulțumim tuturor celor care au contribuit la primul nostru an și celor care ne-au felicitat pentru munca depusă. Mai sunt încă atât de multe de făcut pentru a ajuta sectorul în călătoria sa de decarbonizare – să ne bucurăm de următoarele 12 luni.”, potrivit comunicatului de presă.

Articole similare

Ad