Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ford Trucks deschide un nou service, la Craiova, împreună cu Ascet

Extindere rețelei, care a ajuns la 22 de centre – și până la final de an va număra 23 – subliniază angajamentul Ford Trucks de a răspunde cerințelor economiei în plină expansiune a României și de a crește capacitatea de a realiza lucrări de întreținere/reparații în ateliere multibrand autorizate la cele mai înalte standarde.

În prezent astfel de centre există în București, Brașov, Deva, Arad, Constanța, Focșani, Craiova, Bacău, Suceava, Baia Mare, Oradea, Timișoara, Sibiu, Odorheiu Secuiesc, Cluj-Napoca, Pitești, Ploiești, Galați, Turda, Târgu Mureș și Piatra Neamț, direcția strategică a companiei fiind să nu existe mai mult de 150 km între service-uri.

Așa cum explică Stefano Albarosa, CEO AIC Trucks, „dezvoltarea rețelei locale de servicii este strâns legată de obiectivul de creștere a portofoliului de clienți, deoarece toți partenerii noștri cumpără și un pachet de servicii – vânzări, asistență post-vânzare și piese de schimb – nu doar produse. Avem peste 3.500 de camioane Ford Trucks livrate în România și un număr semnificativ de clienți, iar rețeaua de service urmează să crească odată cu obiectivele de vânzări, deoarece loialitatea clienților este strâns legată de serviciile post-vânzare.”

Pentru centrul din Craiova a fost ales drept colaborator firma Ascet.

La evenimentul de lansare a noului parteneriat au participat Olguța Vasilescu (primarul Municipiului Craiova) și Cristian Șovăilă (secretar general al Consiliului Județean Dolj), alături de reprezentanți ai Ford Otosan din Craiova și ai Ford Trucks.

Cu această ocazie, Emrah Duman (Ford Trucks) a subliniat rolul României în strategia de piață a producătorului și s-a declarat mândru că a atins la noi în țară o cotă semnificativă într-un timp scurt. „Succesul nostru poate fi atribuit calității produselor, compatibilității cu piețele europene, ingineriei puternice, cercetării și dezvoltării și tehnologiei avansate. AIC Trucks a fost partenerul nostru de încredere, iar deschiderea unei nou sediu la Craiova marchează o altă piatră de hotar în această colaborare de succes.“ România continuă să fie una dintre piețele cheie ale Ford Trucks în Europa datorită economiei în creștere rapidă, investițiilor în infrastructură și cererii tot mai mari de transport rutier determinate de expansiunea industrială. În plus, este printre țările în care Ford Trucks a atins cea mai mare cotă de piață, 9%, datorită vânzării a 3.600 de camioane din 2016, de când este prezent aici. Compania este activă în 48 de țări, ceea ce îi asigură o creștere susținută și pe termen lung, iar până la final de 2024 își propune ca numărul lor să ajungă la 50.

Articole similare

Ad