Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

A început Gala Tranzit. Peste câteva ore vom decerna premiile pentru eficiență și inovație!

La Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca se desfășoară în aceste momente conferința din cadrul Galei Tranzit, eveniment la care participă peste 800 de firme de transport/expediții/logistică și furnizori de produse și servicii dedicate acestora.

Conferința încerca să lămurească aspectele încâlcite ale reglementărilor legate de detașarea transnațională a șoferilor, dacă acordarea alocației de hrană este sau nu obligatorie pe durata detașării și dacă transportatorii riscă în continuare reîncadrarea diurnelor/indemnizațiilor de detașare ca venituri de natură salarială, impozabile.

De asemenea, vom analiza costurile de transport pe 2024 și cum vor fi acestea influențate de noua taxă de drum din Germania. Vom încerca să lămurim cu invitații noștri cum putem influența valoarea taxei de drum pe Germania și care e economia făcută la 100.000 km rulați anual.

Și nu în ultimul rând, trei avocați cu experiență – Smaranda Rugină, Frederik vanden Bogaerde și Agnieszka Martinez – vor oferi detalii despre controalele agresive cu care se confruntă transportatorii est-europeni în special în Franța și Belgia și cum trebuie să își pregătească firmele de transport șoferii și documentele pentru toate tipurile de control, dar în special pentru întoarcerea șoferului la 4 săptămâni în statul de înregistrare a firmei, petrecerea pauzei de 45 de ore în afara cabinei camionului și întoarcerea camionului.

Conferința va fi urmată, ca în fiecare an, de premierea celor mai eficiente firme de transport din România și, în premieră, de acordarea unui trofeu pentru cel mai inovativ serviciu de transport sau cea mai inovativă soluție digitalizată dezvoltată pe cont propriu sau de către un partener terț, cu scopul de a crește eficiența și calitatea serviciilor.

Seara se va încheia cu un spectacol de excepție oferit de trupa VAMA.Pentru cei care nu vor ajunge la eveniment în persoană, vom posta discuțiile ulterior evenimentului, pe pagina de eveniment: https://traficmedia.ro/gala-tranzit-de-premiere-a-celor-mai-eficienti-operatori-de-transport-marfa-2023/

Articole similare

Ad