Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ediţie limitată F-Max Select

În martie Ford Trucks lansează o ediţie specială F-Max Select care se va produce numai în 400 de unităţi. Pornind de la autotractorul F-Max 4 x 2  cu motor Ford Ecotorq de 12,7 litri Euro 6 E, care dezvoltă o putere de 500 CP şi un cuplu maxim de 2.500 Nm, noua serie limitată vine cu caroserie în două culori – negru şi bronz – fiind un simbol al luxului, graţie culorii bronz auriu care evidenţiază cabina, logoul F-Max, carcasa oglinzilor şi fustele laterale de pe şasiu. Cu toate echipările disponibile pe lista de opţionale F-Max, ediţia limitată Select include şi noutăţile abia introduse pe Seria F-Line şi care vor echipa pe viitor şi F-Max: toate echipările de siguranţă cerute de Regulamentul de Siguranţă Generală (GSR) care devin obligatorii din iulie 2024, cât şi noul panou complet digital de bord.

“Tuşe” bronz-aurii găsim şi la interiorul cabinei, unde scaunele cu tapiţerie din piele neagră sunt speciale pentru această serie limitată; panoul de bord este negru, la fel ca şi podeaua, altfel în culori deschise.

Bancheta de dormit este şi ea superioară modelului de serie, volanul este îmbrăcat în piele şi are inserţii metalice bronz pe zona de comenzi. Pe uşa din stânga apare numărul camionului din seria limitată la 400 de unităţi, inserţii bronz apărând şi pe mânerele de deschidere a uşilor. Preţul acestei ediţii limitate va fi comunicat de dealerii Ford Trucks pentru fiecare piaţă la începutul anului următor.

Articole similare

Ad