Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ford Trucks prezintă noua serie F-Line la Solutrans

Ford Trucks a prezentat la Solutrans cele mai recente produse și tehnologii bazate pe inginerie, inovație și expertiză. Dintre acestea, noua serie F-Line se remarcă prin funcții avansate de siguranță și tehnologii pentru vehicule conectate, precum și prin confortul și design-ul modern.

F-Line constă din 3 segmente – camioane rutiere, camioane de construcții și tractoare – și cuprinde o gamă versatilă de vehicule, inclusiv camioane rutiere 4×2, 6×2, 8×2, tractoare 4×2 și 6×4 și camioane de construcții 6×4 și 8×4, care promit performanțe de excepție în transportul comercial.

F-Line marchează o schimbare semnificativă în estetica designului, plus un confort ridicat la interior, oferind o experiență deosebită de condus. Nu lipsesc sistemele avansate de asistență pentru șofer, dintre care amintim sistemul avansat de frânare de urgență pentru pietoni și controlul inteligent adaptiv al vitezei, cu Stop&Go, ce asigură răspunsuri rapide în situații critice. În plus, funcții precum asistența pentru faza lungă, sistemul de avertizare la părăsirea benzii de rulare, cruise-controlul adaptiv și informarea pentru unghiul mort oferă o conștientizare sporită și măsuri de siguranță proactive, garantând o călătorie sigură pe fiecare segment de drum. Asistența la parcarea cu spate, sistemul de monitorizare a presiunii în anvelope, semnalul de oprire de urgență, facilitarea blocării conducerii în caz de ebrietate a șoferului și avertismentul la somnolență contribuie la creșterea nivelului de siguranță al vehiculului.

Integrat cu sistemul ConnecTruck al Ford Trucks, fiecare model din serie devine parte a unei flote conectate, asigurând eficiență și inteligență.

Această integrare nu numai că îmbunătățește experiența de conducere, dar oferă și avantaje semnificative de funcționare, stabilind un nou standard pentru operațiunile vehiculelor comerciale.

„Fiind un brand inovator, care ascultă nevoile clienților noștri, ne concentrăm eforturile de cercetare și dezvoltare pentru aducerea pe piață a tehnologiilor de ultimă generație. Cu fiecare produs nou pe care îl dezvoltăm, obiectivul este să ne ajutăm clienții să își gestioneze afacerea mai profitabil, cu confortul și siguranța pe care le merită.

Suntem mândri să vă prezentăm noua serie F-Line – concepută pentru a reduce costurile de operare și a crește performanța vehiculului, asigurând o experiență de conducere mai confortabilă și mai sigură pentru clienții noștri, prin vehicule conectate și tehnologii avansate de siguranță”, a declarat Emrah Duman, vicepreședinte la Ford Trucks.

La Solutrans a fost lansată seria F-Max Select, o versiune specială a modelului F-Max, desemnat Camionul Anului 2019. F-Max Select va fi comercializată în ediție limitată, de 400 de unități.

Constructorul turc a prezentat și un motor revoluționar cu combustie cu hidrogen, o realizare importantă în tehnologia durabilă. Compania testează în prezent diferite concepte de ardere și și-a afirmat încrederea în viitorul hidrogenului. În cadrul „mișcării generației F”, Ford Trucks conduce o transformare majoră a vehiculelor comerciale grele prin adoptarea de tehnologii cu emisii zero, conectate și autonome. Compania s-a angajat să obțină zero emisii în producția de vehicule utilitare grele până în 2040, pentru a combate efectele schimbărilor climatice. Ca o dovadă a acestui angajament, Ford Trucks a prezentat camionul 100% electric în urmă cu un an, la IAA.

Articole similare

Ad