Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Goodyear colaborează cu Hiboo pentru gestionarea anvelopelor din industria Off-The-Road (OTR)

  • Foto: Goodyear

Goodyear a atins un nou nivel de inovație în gestionarea anvelopelor pentru industria Off-The-Road (OTR), realizând prima integrare a datelor într-un sistem terță parte în soluțiile sale de management al anvelopelor. Utilizatorii pot obține o viziune mai cuprinzătoare asupra stării anvelopelor și a performanțelor vehiculului, datorită integrării de către Hiboo a datelor care provin de la Goodyear TPMS Heavy Duty.

Flotele de vehicule off-road, la fel ca și omologii lor de pe șosea, se confruntă cu un efort continuu de a-și îmbunătăți eficiența operațională. Opririle neașteptate ale vehiculelor și presiunea necorespunzătoare a anvelopelor pot genera costuri ridicate de avarie. Cheia pentru a susține aceste cerințe constă în exploatarea puterii integrării datelor.

Flotele Goodyear TPMS HEAVY DUTY pot fi monitorizate pentru a detecta presiunea și temperatura anvelopelor, precum și scurgerile de aer sau problemele mecanice, ceea ce permite monitorizarea proactivă și întreținerea preventivă a acestora. Goodyear este renumită de mult timp pentru tehnologiile și inovațiile sale în materie de anvelope, tot astfel și pentru disponibilitatea de a se adapta integrării datelor și conectivității cu sisteme terțe. Noua integrarea le va permite operatorilor de flote să utilizeze fără probleme ofertele Goodyear cu alte platforme, deblocând noi posibilități de luare a deciziilor bazate pe date.

Prin implicarea activă în raport cu cerințele partenerilor de afaceri, Goodyear și-a adaptat sistemele pentru a asigura o integrare perfectă, favorizând o experiență mai eficientă și mai ușor de utilizat. Fie că este vorba de echipamente originale sau de necesitățile de pe piața secundară, Goodyear oferă soluții care se pot integra fără probleme în infrastructura existentă a unei flote. Acest lucru nu numai că simplifică procesul de integrare, dar asigură și valorifică întregul potențial al datelor despre anvelope.

De asemenea, Goodyear colaborează cu platforma franceză de integrare a datelor Hiboo pentru a-și completa oferta cu capacități avansate de analiză și gestionare a datelor. Datele clienților, cum ar fi geolocalizarea și evenimentele TPMS sau alertele de la Goodyear TPMS HEAVY DUTY, pot fi transmise fără probleme către platforma de date Hiboo, oferind utilizatorilor o vedere unică a stării anvelopelor și a performanțelor vehiculului.

Mai mult, colaborarea dintre Goodyear și Hiboo merge dincolo de schimbul de date. Prin combinarea sistemelor lor, Goodyear poate acum să trimită datele procesate de alertă a anvelopelor către platforma Hiboo, permițând avertizări în timp real pentru clienți. Această caracteristică le permite managerilor de flote să abordeze în mod proactiv problemele legate de anvelope, susținând siguranța și reducând timpii morți.

„Suntem încântați să constatăm că integrarea datelor Goodyear cu platforma Hiboo oferă managerilor de flote o imagine de ansamblu holistică și cuprinzătoare a performanțelor flotei lor. În același timp, clienții pot accesa în continuare aplicațiile Goodyear Fleethub și Goodyear Driverhub pentru informații mai detaliate, asigurându-se că au toate instrumentele de care au nevoie pentru o gestionare reușită a flotei.”,

a precizat Yves Sinner, șeful departamentului de soluții de gestionare a produselor la Goodyear.

„Cooperarea dintre Goodyear și Hiboo exemplifică potențialul transformațional al integrării datelor în industria transporturilor. Prin valorificarea puterii datelor, managerii de flote pot lua decizii în cunoștință de cauză, pot spori siguranța și pot stimula eficiența operațională ca niciodată până acum.”,

a adăugat Clément Bénard, CEO la Hiboo.

Articole similare

Ad