Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ampatamente suplimentare și variante de cabină pentru DAF XD cu PX-7

Special concepute pentru transportul de mărfuri de volum mare și ușoare

Pentru a adapta perfect DAF XD la sarcinile și cerințele individuale ale operatorilor, modelul XD cu motor PACCAR PX-7 de 6,7 litri este acum disponibil cu ampatamente de până la 6,9 m și cu o suită completă de cabine, inclusiv cabină de dormit și cabină înaltă de dormit. „Camionul internațional al anului 2023″ cu motorizare PX-7 este disponibil în varianta rigidă 4×2.

Datorită caracteristicilor sale de siguranță activă și pasivă de top din clasă, a vizibilității directe și indirecte de neegalat și a confortului excelent al șoferului, DAF XD este camionul de distribuție de ultimă generație de peste 19 tone. Acesta poate fi echipat cu motorul PACCAR MX-11, eficient din punct de vedere al consumului de combustibil (220 kW/300 CP până la 330 kW/450 CP) și – pentru aplicațiile de până la 19 tone – cu transmisia economică PACCAR PX-7 de 6,7 litri. Aceasta din urmă are o greutate cu încă 600 kg mai mică și oferă puteri de 167 kW/230 CP până la 227 kW/310 CP.

Poziția șoferului este mult mai confortabilă în cabinele DAF

Alături de cabina de zi spațioasă deja disponibilă, DAF a adăugat acum cabina de dormit și cabina înaltă de dormit la programul XD PX-7. Ambele cabine oferă și mai mult confort la volan și spațiu de locuit pentru șofer și fac posibile rutele de distribuție pe mai multe zile. Patul cu o lățime de 70 cm este prevăzut cu salteaua groasă ultra-confortabilă de la DAF XF.

Toate cabinele XD oferă o accesibilitate superioară și intervale de reglare remarcabile pentru scaun și volan, garantând cea mai bună poziție a șoferului din segment. Călătoria și manevrabilitatea beneficiază de o proiectare optimă a părții frontale a șasiului, a suspensiei cabinei și a suspensiei punții spate. La confortul șoferului se adaugă noile ampatamente extra-lungi, cu lungimi de până la 6,9 m, acestea sunt ideale în special pentru aplicațiile axate pe distribuția (condiționată sau nu) de mărfuri voluminoase, dar relativ ușoare, către supermarketuri și puncte de vânzare cu amănuntul.

Articole similare

Ad