Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Bulgaria va emite amenzi pentru depășirea vitezei

Bulgaria a făcut un salt tehnologic semnificativ, implementând un software avansat pentru detectarea încălcărilor de viteză. Georgi Temelkov, directorul BG Toll, a dezvăluit că cele 295 de camere amplasate în întreaga țară sunt acum echipate pentru a monitoriza non-stop viteza șoferilor, marcând un important progres în infrastructura europeană de taxare.

De asemenea, a subliniat că sistemul de taxare, recunoscut ca fiind unul dintre cele mai avansate din Europa, s-a integrat perfect cu instituțiile cheie, precum Ministerul de Interne, Agenția Națională a Vămilor și Agenția Națională a Veniturilor, pentru a consolida eficacitatea acestuia.

Cu toate acestea, actualizarea aduce consecințe iminente pentru cei ce depășesc limitele de viteză, anticipând începerea emiterii amenzilor în următoarele patru luni, sub rezerva aprobării unui amendament legislativ de către Parlament.

În prezent, amendamentul beneficiază de sprijin unanim în rândul parlamentarilor, marcând o schimbare majoră în aplicarea reglementărilor rutiere în Bulgaria. Această evoluție semnalează o nouă eră de responsabilitate și de respectare a limitelor de viteză în Bulgaria, adoptând o abordare bazată pe tehnologie pentru îmbunătățirea siguranței rutiere.

Articole similare

Ad