Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Master Red EDITION, disponibil în 2024, inclusiv în variantă electrică

Renault Trucks va lansa în 2024 o nouă generație În versiune electrică, noul model se remarcă prin silențiozitate și lipsă totală a emisiilor de CO2, iar datorită designului aerodinamic complet modificat E-Tech Master Red EDITION permite reducere de până la 21% a consumului de energie față de generația anterioară.

Modelul electric are greutate totală de până la 4 t, sarcină utilă de până la 1,6 t, capacMaster Red EDITION pentru livrări urbane, conectată, personalizată și care se pretează la o gamă diversă de caroserii. itate de până la 5 europaleți, motor electric cu putere maximă de 105 kW și cuplu maxim de 300 Nm, baterii de până la 87 kWh, autonomie de până la 400 km cu viteză maximă de 90 km/h și timp de încărcare de la 15 la 80% de 40 de minute.

Master Red EDITION este disponibil în cinci variante – șasiu-cabină, cabină cu platformă, panel van, panel van cu cabină lungă și versiune de transport pasageri – și poate avea din fabrică suprastructură basculabilă, furgon izoterm sau van, precum și echipamente speciale pentru distribuție și elemente mecanice și electrice care facilitează carosarea.

Pentru un grad mare de personalizare, Renault Trucks a conceput patru pachete de opțiuni: Delivery pentru simplificarea operațiunilor de livrare, Parking Assist pentru facilitarea manevrelor în centrele orașelor, Storage pentru optimizarea spațiului de încărcare și Driver Assist pentru maximizarea siguranței șoferilor și a celorlalți utilizatori ai infrastructurii rutiere.

Și Master Red EDITION și Master E-Tech Red EDITION sunt disponibile cu echipamente exclusiviste în dotarea standard, de natură să crească nivelul de confort: bord ergonomic, display secundar de 10,1″, încărcător cu inducție și compatibilitate wireless cu Apple CarPlay și Android Auto, acces la Google Services, control automat al climatizării și spații generoase de depozitare. Iar modelul electric are vitezometru digital în standard.

În plus, noile sisteme de asistență a șoferului (ADAS) cresc nivelul de siguranță și de confort în timpul mersului. Master Red EDITION este echipat cu sistem adaptiv de cruise control și limitator de viteză, senzori de parcare (spate, față și lateral) cu cameră pentru marșarier și sisteme de asistență la schimbarea benzii de circulație, de avertizare unghi mort și de recunoaștere a semnelor de circulație.

Având unghi mic de bracare, noul vehicul este ușor de manevrat în spațiile înguste din centrele orașelor.

Printre elementele sale distinctive de design, emblematice pentru marca Renault Trucks, se numără grila radiatorului cu o bandă roșie, siglele Red EDITION de pe aripi și siglele din spate. Iar cabina este personalizată cu centuri de siguranță roșii și huse de scaune și preșuri exclusiviste.

Noul model este complet conectat, deschizând calea către dezvoltarea unor noi servicii dedicate. Un plan de întreținere personalizat permite programarea vizitelor la service și combinarea operațiunilor, asigurând o disponibilitate optimă a vehiculului, iar șoferii primesc alerte privind starea acestuia prin intermediul unei aplicații dedicate.

În ceea ce privește versiunea electrică, ea beneficiază de servicii special proiectate, cum ar fi auditul, instalarea și întreținerea pentru facilitățile de reîncărcare sau programarea și monitorizarea încărcării.

Iar pentru un control total al costurilor Renault Trucks Financial Services oferă pachete de finanțare și soluții de asigurare personalizate. Cumpărătorii beneficiază de experiența Renault Trucks în domeniul camioanelor grele și de densitatea rețelei sale de distribuție și reparații, care include 1.400 de dealeri în Europa și propune programări rapide și program de lucru extins, inclusiv sâmbăta dimineața.

Articole similare

Ad