Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Maxi Pet deschide un nou hipermarket pentru animale de companie la Râmnicu Vâlcea

  • Foto: Maxi Pet

Maxi Pet, lider național în comerțul cu hrană și accesorii pentru animale de companie, a anunțat extinderea rețelei sale cu un nou hipermarket, în Râmnicu Vâlcea, printr-o investiție de 250.000 de euro.

Magazinul va fi deschis începând cu 30 noiembrie în Retail Park Râmnicu Vâlcea (strada Posada, nr. 51), astfel reprezentând primul hipermarket Maxi Pet din județul Vâlcea. De asemenea, acesta va avea o suprafață de 400 mp și 8 angajați, oferind o gamă variată de peste 15.000 de produse de tip hrană, jucării, accesorii și de igienă și sănătate pentru animale de companie, șampoane, soluții de igienă, suplimente și medicamente, inclusiv un punct farmaceutic veterinar, cu personal specializat care oferă gratuit sfaturi privind sănătatea, nutriția și igiena animăluțelor. Clienții beneficiază de o promoție inaugurală de 15% la toate produsele, timp de trei zile, în perioada 30 noiembrie – 2 decembrie, în limita stocului disponibil.

Totodată, o parte din business este generată de vânzările în creștere ale magazinului online Maxi-pet.ro, unde ajung comenzi din întreaga țară, inclusiv din mediul rural, unde cererea este în creștere.

Maxi Pet are una dintre cele mai mari rețele de hipermarketuri cu produse pentru animale de companie, cu unități în București, Iași, Sibiu, Ploiești, Craiova, Timișoara, Piatra Neamț, Târgu Mureș, Târgu Jiu, Suceava și Cluj-Napoca. Totodată, Maxi Pet face parte din grupul Pet Network, alături de magazinele Animax. Pet Network, liderul pieței de pet retail, este rețeaua omnichannel de produse și servicii pentru animale de companie, ce operează în Europa de Sud-Est prin mai multe branduri prezente în România, Croația, Slovenia, Serbia și Bulgaria.

Articole similare

Ad