Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Kärcher lansează mopul robotizat, de ultimă generație, RCF 3, care asigură o curățare autonomă

Kärcher își consolidează portofoliul de produse autonome de curățenie cu un mop robotizat pentru podele dure, care poate efectua în mod independent ștergerea umedă în timp ce adună simultan murdăria ușoară și uscată. RCF 3 poate fi controlat cu ușurință prin intermediul aplicației Kärcher Home Robots și este potrivit pentru toate tipurile de pardoseli dure, cum ar fi: gresie, piatră, parchet laminat, plută, linoleum și PVC. Rezultatul este o curățare eficientă și perfectă a podelelor.

Curățenie fără efort datorită tehnologiei cu role din microfibre FC de la Kärcher

Mopul robotizat inteligent folosește tehnologia cu role din microfibre FC, deja prezentă în mopurile electrice Kärcher, precum și un sistem cu două rezervoare cu indicatori de nivel de umplere. Rola este umezită în permanență cu apă curată, în timp ce apa uzată și murdăria colectată sunt îndepărtate de pe rolă cu ajutorul unei margini de curățare și stocate în cel de-al doilea rezervor. Acest principiu presupune că rola din microfibră se curăță constant singură, garantând performanțe optime de curățare chiar și pe suprafețe mai mari.

Măsurători topografice de precizie datorită senzorilor integrați

RCF 3 utilizează sistemul de navigație cu laser LiDAR pentru a scana cu precizie interioarele și a crea hărți detaliate. Poate traversa cu ușurință praguri de până la 15 mm. În plus, senzorii de cădere asigură în mod fiabil că robotul se oprește și se întoarce înainte de a ajunge la trepte sau scări. De asemenea, poate identifica covoarele și le evită în timpul curățării, pentru a preveni udarea acestora.

Acolo unde operarea intuitivă întâlnește mentenanța

Robotul de curățare poate fi pornit cu ușurință apăsând butoanele “Start/Pauză” și “Acasă” de pe dispozitiv sau din aplicația Kärcher Home Robots. Afișajul LED indică starea actuală de funcționare.

RCF 3 se întoarce singur la stația de încărcare furnizată atunci când are nevoie de încărcare. Un rezervor gol de apă curată sau unul plin de apă murdară declanșează un semnal auditiv și vizual, determinând robotul să se oprească și să emită o notificare către aplicație.

Odată ce procesul de curățare este complet, rezervoarele detașabile pentru apă murdară și apă curată asigură un contact minim cu murdăria și o curățare igienică. Rola poate fi ușor îndepărtată și curățată în mașina de spălat, la 60 °C.

Aplicația Kärcher Home Robots: Planuri individuale de curățare și setări personalizate

Aplicația Kärcher Home Robots oferă un plus de confort prin stocarea mai multor hărți de camere pe diferite etaje ale clădirii. Parametrii de curățare, inclusiv cantitatea de apă, intensitatea curățării, numărul de cicluri de curățare și modul de detectare a covoarelor, pot fi setați individual. Utilizatorul poate, de asemenea, să stabilească zone interzise și zone speciale pentru curățare direcționată, precum și să creeze un plan automat de curățare. Un alt avantaj este că dispozitivul poate fi partajat cu alte persoane din gospodărie prin intermediul aplicației.

Accentul pus pe sustenabilitate La fel ca toate produsele Kärcher, RCF 3 se remarcă printr-o durabilitate superioară. Aceasta este garantată de motorul său robust și materialele rezistente la coroziune. Părți precum rolele și bateria pot fi înlocuite cu ușurință. Produsul utilizează, de asemenea, materiale prietenoase cu mediul înconjurător, precum oțel și aluminiu fără plumb, și renunță la substanțele chimice nocive. RCF 3 folosește mai puțină apă decât procesele convenționale de curățare a podelelor. Pentru a preveni risipa și pentru a conserva resursele, noul mop robotizat urmează principiul Design for Recycling, care încurajează recuperarea și reutilizarea pe scară largă a materialelor.

Articole similare

Ad