Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Peste 1.000 de Pack Sleep au fost livrate de Dacia în cursul aceste luni

  • Foto: Dacia

Pack Sleep transformă modelul Jogger într-o soluție inovatoare pentru ieșirile în natură, oferind un spațiu de dormit protejat de ploaie, vânt și lumină, odată coborâte jaluzelele instalate pe geamuri, indiferent de anotimp.

Popularitatea pentru comenzile Pack Sleep a continuat să crească și în sezonul rece, înregistrând peste 100 de comenzi lunare în Europa. Livrările au depășit 1.000 de unități în decembrie 2023.

Dacia a introdus în martie 2023 gama InNature, marcând debutul cu accesorul Pack Sleep pentru modelul Jogger din gama Extreme.

Transformând mașina într-un spațiu de dormit pentru două persoane, acest pat rapid de asamblat, încorporat într-o cutie din lemn, adaptat portbagajului Jogger, oferă o suprafață generoasă de dormit, de 190 cm x 130 cm, cu o distanță disponibilă până la nivelul plafonului de 60 cm. De asemenea, spațiu de încărcare pentru bagaje are un volum de încărcare de 220 de litri, atunci când cutia este complet închisă și depozitată în portbagaj. Cu un design versatil, capacul cutiei de lemn servește și ca suport pentru obiecte sau masă. Cutia în care este instalat Pack Sleep este ușoară de manevrat, cu o greutate de doar 50 kg, și poate fi completată cu alte accesorii, precum jaluzelele pentru geamuri sau un cort exterior ce poate fi atașat în partea din spate a modelului Jogger, oferind o experiență confortabilă în aer liber.

În curând, viitorul Duster va beneficia de o versiune dedicată a Pack Sleep, adaptată la dimensiunile sale interioare.

Articole similare

Ad