Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Guvernul din Tirol a publicat lista zilelor din 2024 când camioanele vor trece restricționat

Guvernul din Tirol a publicat (Dosiertage_1._HJ_2024.pdf (tirol.gv.at) cele 24 de zile din prima jumătate a lui 2024 în care camioanele pot trece prin Kufstein doar în etape. Deoarece, la fel ca în ultimii patru ani, pe autostrada A12 din Austria vor fi anumite zile când vehiculele comerciale de peste 7,5 t vor avea restricții de circulație.

Tabelul este util pentru expeditorii de marfă, deoarece îi ajută să știe dinainte când să se aștepte la timpi de tranzit mai lungi – întrucât în aceste zile există de obicei congestii mai mari în fața tunelurilor.

Prima astfel de zi este luni, 8 ianuarie 2024, urmată de toate zilele de luni din februarie. Reamintim că guvernul din Tirol justifică măsura introdusă acum patru ani prin creșterea traficului de marfă din regiune, iar ideea trecerii în etape a vehiculelor (Dosierung în germană) este ca la Kufstein camioanele să meargă în grupuri împărțite pe perioade de timp – împărțire pe care o face automat un sistem ce deschide și coboară bariera conectată la el aproximativ la fiecare 12 secunde. Astfel că prin punctul de control pot trece 300 de camioane pe oră.

Articole similare

Ad