Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Autoritățile din domeniul concurenței au aprobat investiția Schmitz în Berger

Cele două companii au convenit în septembrie 2023 să își unească forțele și Schmitz să investească în achiziția a 49% din acțiunile Berger, iar odată ce această înțelegere a fost aprobată semiremorcile ușoare BERGERecotrail sunt disponibile la vânzare și pot fi servisate prin intermediul rețelei Schmitz Cargobull. În plus, clienții vor avea acces la o gamă completă de piese de schimb prin intermediul partenerilor Schmitz. Următorul pas al colaborării va fi extinderea întregului portofoliu de service Schmitz Cargobull pentru a acoperi vehiculele ușoare Berger.

Cu această ocazie, Boris Billich, Chief Sales Officer Schmitz Cargobull AG, s-a declarat încântat de faptul că de acum clienții Schmitz vor beneficia de un portofoliu mai mare de produse și de un pachet extins de servicii.

Iar Roland Schneider, Managing Director Sales în cadrul Berger Fahrzeugtechnik GmbH, cu sediul în Tirol (Austria), a subliniat avantajele aduse de semiremorcile ușoare BERGERecotrail, începând cu sarcinile utile mari și capacitatea de a crește sustenabilitatea.

Articole similare

Ad