Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Transilvania Construcţii a finalizat proiectul noului parc logistic TRC Park Bacău

Dezvoltatorul Transilvania Construcţii anunţă finalizarea unui nou parc logistic, TRC Park Bacău, cu o suprafaţă de aproape 25.000 de mp și o investiție de peste 15 milioane de euro.

TRC Park Bacău este un parc logistic de clasă premium și reprezintă 10% din întreaga rețea de parcuri a companiei. De asemenea, este situat strategic în partea sudică a oraşului Bacău, foarte aproape de aeroport, și găzduiește companii, precum Interbrands Orbico, Sonoma Sportswear și Dona Logistica.

În prezent, Transilvania Construcții a ajuns la un portofoliu industrial și logistic de 250.000 mp suprafaţă închiriabilă în care îşi desfăşoară activitatea peste 300 de clienţi din diferite sectoare de piaţă.

“Factorii, precum dezvoltarea economică, dar şi oportunităţile de extindere, contribuie la crearea unui mediu propice pentru succesul parcului logistic şi al companiilor partenere. Parcul logistic oferă spaţii industriale flexibile şi soluţii personalizate pentru companiile din diverse domenii.”,

a declarat Paul Barna, Property Manager, TRC Parks.

“Transilvania Construcţii îşi continuă anul acesta planurile de expansiune, prin noi investiţii şi achiziţii, dar şi prin noi dezvoltări, împreună cu implementarea planului de investiţii în generarea de energie verde în toate parcurile noastre, proiect început în cursul anului trecut.”,

a adăugat Andrei Timofte, Director General – Transilvania Construcţii.

Articole similare

Ad