Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Bosch extinde afacerea din Timișoara

  • Foto: Bosch

Bosch, furnizorul internațional de top de servicii bazate pe tehnologie, anunță extinderea afacerii din Timișoara prin înființarea unei noi entități legale, Bosch Global Business Services SRL, transferând aproape 1.400 de angajați.

Potrivit companiei, divizia Global Business Services va fi transferată din Bosch Service Solutions SRL către o nouă entitate juridică. Noua schimbarea organizațională vizează creșterea și consolidarea portofoliului de servicii, fără a afecta condițiile de muncă ale angajaților transferați, potrivit companiei Bosch, prezentă în Timișoara din 2007.

Bosch Global Business Services furnizează servicii în 15 limbi străine, end-to-end la nivel global, având peste 12.000 de angajați și peste 300 de entități juridice Bosch. În Timișoara, divizia oferă o gamă diversificată de servicii administrative, îmbunătățind eficiența operațiunilor interne ale Bosch. Departamentul de controlling din Timișoara gestionează o serie de servicii, printre care extragerea datelor financiare, estimarea și planificarea bugetelor, raportând către managementul de top Bosch. De asemenea, divizia livrează servicii în domeniul financiar – contabil pentru Grupul Bosch. În departamentul de resurse umane, echipa oferă sprijin esențial pentru procesele de HR din cadrul entităților Grupului Bosch din regiunea EMEA. În cadrul echipei de logistică, specialiști Bosch întâmpină clienții cu suport tehnic și logistic pentru sistemele de gestionare a informațiilor. Planificarea cererilor, selecția furnizorilor, negocierile de preț și managementul contractelor pot fi găsite în departamentul de achiziții. Mai mult, entitatea gestionează și ordinele de călătorie, precum și procesele pentru cererile de rambursare.

“Până acum a fost o călătorie interesantă. Continuăm să investim puternic în extinderea portofoliului nostru de servicii pentru a acoperi toate domeniile shared services și pentru a gestiona complexitatea sarcinilor pentru echipele stabilite. În același timp, ne străduim să înțelegem cât mai bine nevoile clienților noștri și să le transpunem în măsuri pentru a deveni un furnizor de servicii de cinci stele. Comunitatea puternică de la Bosch Global Business Services din Timișoara, formată din oameni extraordinari care lucrează în toate procesele end-to-end, este cel mai mare atu al nostru pentru a crește valoarea și a impulsiona transformarea digitală, preluând din ce în ce mai mult responsabilitatea pentru astfel de subiecte.”,

a declarat Martin Gladigow, director general al Bosch Global Business Services în Timișoara.

“Misiunea noastră este să oferim clienților noștri o experiență care depășește cu mult așteptările lor. În ultimii 17 ani am crescut alături de clienții noștri, ridicându-ne constant nivelul de expertiză, calitatea serviciilor pe care le furnizăm și extinzându-ne serviciile dincolo de domeniul inițial. Feedback-ul pozitiv constant pe care îl primim de la clienții noștri îmi spune că echipa noastră face o treabă grozavă.”,

a precizat Raluca Românu, director general al Bosch Service Solutions în Timișoara.

Locația din Timișoara este un centru important cu o experiență de peste 15 ani pentru asistență IT și servicii software, dispunând de servicii de top, așa cum experiența clienților, suport tehnic și IT, managementul comenzilor, asistență producție, dezvoltare software, DevOps, automatizare, management de proiect.

Parteneriatul cu Global Business Services, început în 2010, a cunoscut importante creșteri pe piața din România, ajungând la finalul anului trecut la aproximativ 2.000 de angajați. În semn de recunoaștere pentru excelența serviciilor oferite, Bosch în Timișoara a fost desemnată „Compania de servicii de afaceri a anului” în cadrul Forumului și Premiilor pentru Servicii de Afaceri din România 2023.

În prezent, ambele divizii oferă oportunități de carieră, recrutând activ noi talente în diferite domenii de activitate, precum contabilitate, controlling, achiziții, logistică, project management și software development, asistență IT și altele. Detalii despre cariere pot fi găsite pe www.bosch.ro/cariere.

Articole similare

Ad