Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

OSCAR Downstream primește certificarea Deloitte „Best Managed Companies”, o inițiativă Deloitte Private

OSCAR Downstream a primit certificarea Deloitte „Best Managed Companies”, inițiată de Deloitte Private, alăturându-se campionilor care duc excelența antreprenorială românească la standarde internaționale.

Romania Best Managed Companies este un program Deloitte Private, derulat în parteneriat cu Banca Transilvania, Bursa de Valori Bucureşti şi Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD). Programul implică un proces riguros de evaluare pe baza unei metodologii internaționale, iar certificarea Best Managed este acordată de un juriu independent.

Juriul din acest an a fost format din Radu Hanga, președinte Bursa de Valori București, Cristian Popa, Membru al Consiliului de Administrație al Băncii Naționale a României, Cristian Nacu, Senior Country Officer International Finance Corporation și Profesor univ. Dr. Dorel Mihai Paraschiv, Prorector la Academia de Studii Economice.

„Este o onoare să primim această recunoaștere, care confirmă că OSCAR Downstream este un business sănătos și un partener de încredere”, spune Nicolae Bănică, CEO. „OSCAR Downstream a fost, de la început, challengerul de pe piața distribuției de carburant din România. De peste 22 de ani, concurăm cu succes cu multinaționalele și ne punem amprenta pe una dintre cele mai competitive și strategice piețe din lume. Nu am fi putut face asta decât printr-o aliniere asumată la bunele practici internaționale și prin perfecționare continuă. Am primit multe confirmări, pe parcursul acestui proces de evaluare, dar ne-am luat și teme de lucru pe care le vom aprofunda și le vom aplica în acest an, care este unul foarte important pentru noi”.

Aflată în top 5 jucători din piața distribuției de carburant, OSCAR Downstream are un portofoliu de peste 5.000 de clienți din industrii cheie, precum transport, construcții, industrie sau agricultură.

Compania are una dintre cele mai mari capacităţi de depozitare din țară, de 70.000 mc și o flotă proprie de transport de peste 80 de autocisterne. În acest an, compania își va consolida lanțul logistic integrat printr-o nouă investiție greenfield în capacitatea sa de depozitare și mărirea flotei la peste 100 de autocisterne. În paralel, OSCAR Downstream se pregătește să intre pe piața de retail cu benzinăriile proprii, primele stații urmând să fie operaționale până la finalul lui 2024.

Articole similare

Ad