Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cummins introduce noi grupuri electrogene între 1700 KVA și 2000 KVA

  • Foto: Cummins

Cummins Inc. a anunțat lansarea noilor modele de generatoare C1760D5, C1875D5 și C2000D5B, marcând astfel 60 de ani de inovații în industria generatoarelor. Aceste noi modele aduc o putere mai mare și opțiuni variate pentru diverse aplicații, completând gama existentă construită pe aceeași platformă de motor. Astfel, Cummins continuă să ofere soluții avansate și performante în domeniul generatoarelor.

Noile modele de generatoare C1760D5, C1875D5 și C2000D5B sunt echipate cu seria de motoare KTA50, recunoscute pentru fiabilitatea și performanța lor. Proiectate și optimizate pentru diverse aplicații de putere, aceste motoare diesel industriale în 4 timpi oferă nu doar o putere fiabilă, ci și emisii reduse și un răspuns rapid la schimbările de sarcină. Motorul KTA50 aduce astfel un plus de robustețe și eficiență acestor noi generatoare Cummins.

“Suntem încântați de noile modele din această gamă. Ele vor oferi clienților noștri un produs complet și flexibil, cu o densitate de putere și mai mare, de la un produs care le susține nevoile de aproape 60 de ani.”,

a precizat Ignacio González García de Quevedo, director executiv – Powergen Markets EMEIA (Europa, Orientul Mijlociu, India și Africa).

Motoare KTA50 sunt recunoscute la nivel mondial, iar printre caracteristicile acestor grupuri se includ:

– Densitatea compactă a puterii, de neegalat, cu o putere nominală în regim de veghe între 1760 KVA și 2000 KVA.

– Capacitatea de a funcționa la altitudini ridicate și la temperaturi extreme, cu valori nominale de 1000m la 40°C și 450 m la 50°C.

– Alternatoarele Stamford® S-Range utilizează tehnologia CoreCoolingTM, oferind opțiuni versatile de instalare pe șantier și reprezentând unele dintre cele mai eficiente în industrie.

– Sistemul de control PowerCommand® 3.3, cu afișaj digital, conexiune la distanță și integrare sporită, contribuind la reducerea consumului de combustibil, creșterea duratei de viață a motorului și îmbunătățirea siguranței.

– Opțiunea de radiator de 50°C permite funcționarea generatorului în condiții climatice extreme.

– Grupurile generatoare asigură cea mai bună densitate de putere pe piață și intervale de service remarcabile, de 500 de ore/1 an.

Apreciată pentru durabilitate și fiabilitate, această linie de generatoare a câștigat încrederea clienților, inclusiv a unui client din Iordania, care a declarat despre modelul lor C1675D5A: “Cummins a îndeplinit toate așteptările, de la specificarea grupurilor electrogene potrivite pentru puterea de rezervă necesară și până la minimizarea oricărui zgomot.”

Cei interesați de noile modelele C1760D5, C1875D5 și C2000D5B pot contacta dealerul sau distribuitorul Cummins local pentru informații suplimentare.

Articole similare

Ad