Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Mercedes-Benz eEconic este folosit în Stockholm pentru siguranță rutieră

TMA Bolaget AB, o întreprindere suedeză de top în domeniul siguranței rutiere, a adăugat recent două vehicule speciale eEconic complet electrice la flota sa. eEconic se bazează pe modelul Econic, care și-a dovedit eficiența, și a fost dezvoltat în mod special ca o alternativă complet electrică pentru o utilizare locală neutră din punct de vedere al emisiilor de CO2 în mediul urban. Folosit până acum în principal pentru gestionarea deșeurilor, acesta va face acum parte din operațiunile TMA în Suedia.

Vehiculele cu destinație specială sunt așa-numitele vehicule TMA, care sunt echipate cu amortizoare de impact mobile – cunoscute și sub numele de TMA sau atenuator montat pe camion – pentru a asigura securitatea șantierelor de construcții de scurtă durată, de exemplu. Atenuatorul montat pe camion poate proteja toate părțile implicate în cazul unei coliziuni.

Cele două eEconic au fost echipate de Vicky Teknik, care are mulți ani de experiență cu caroserii TMA. Vehiculele sunt echipate cu un sistem de baterii separate cu o capacitate de funcționare de aproximativ 20 de ore la fiecare încărcare, precum și cu panouri solare suplimentare.

Articole similare

Ad