Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Autoutilitarele Transit Custom MS-RT și Ranger MS-RT, inspirate din motorsport

  • Foto: Ford Pro

Ford Pro a dezvăluit noua serie exclusivă de vehicule comerciale de top sub marca MS-RT, prin prezentarea modelelor Transit Custom MS-RT și Ranger MS-RT.

Noile vehicule exclusive au fost proiectate printr-o colaborare strânsă între echipa globală Ford și specialiștii de la MS-RT, o ramură a partenerului de raliuri Ford M-Sport. De asemenea, au fost create pentru a oferi o experiență îmbunătățită de conducere, cu un aspect spectaculos inspirat din motorsport și o capacitate de încărcare de top.

Cele două modele MS-RT derivate din ultimele generații ale Transit Custom și Ranger îmbină un design îndrăzneț cu upgrade-uri tehnice. E-Transit Custom MS-RT, bazat pe propulsie electrică de 210 kW (285 CP), devine cel mai puternic Transit Custom produs vreodată. Pe de altă parte, Ranger MS-RT 2 se evidențiază prin motorul diesel V6 de 3,0 litri și o suspensie unică pentru îmbunătățirea comportamentului dinamic, devenind astfel cel mai performant pick-up pe șosea.

Clienții interesati pot comanda Transit Custom MS-RT, E-Transit Custom MS-RT sau Ranger MS-RT de la dealerii Ford Pro din Europa, cu livrările programate pentru jumătatea acestui an. Totodată, noile modele vor fi supuse asamblării finale și finisării la o nouă unitate dedicată, situată pe Ford Dagenham Estate din Marea Britanie

„Suntem încântați să adăugăm modele MS-RT în portofoliul nostru Ford Pro, oferind o opțiune interesantă pentru clienții care au nevoie de un vehicul comercial, dar doresc, de asemenea, să facă o declarație despre afacerea lor”,

a declarat Hans Schep, director general, Ford Pro Europe.

„Mai mulți clienți doresc un vehicul de lucru pentru săptămâna de muncă, dar ceva care să le susțină stilul de viață în weekend. Aceste noi vehicule MS-RT sunt răspunsul perfect.”

Articole similare

Ad